Produsul a fost adaugat in cos
  Insotirea invatarii cu Pedagogia Montessori

  42.00 Lei

  25.20 Lei

  Economisesti 16.80 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Gen: Pedagogie ISBN: 9786060984097 Limba: Romana Autor: Valerie Maestre Editura: Didactica Publishing House Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Pagini: 192 Format: Fizic

  Descriere

  Autorul a dorit sa puna la dispozitia tuturor parintilor si a tuturor profesionistilor pedagogia Montessori. Nu este vorba de a se substitui programele, ci de a propune un alt mod de a descoperi cunostintele fundamentale, adaptandu-le, pur si simplu, la curiozitatea copilului.

  Descoperiti o carte completa pentru a va insoti si ghida copilul in activitati de limbaj, de scriere si de calcul cu ajutorul pedagogiei Montessori!

  Toate studiile recente in neurostiinte si pedagogie demonstreaza ca nu toti copiii se dezvolta in acelasi ritm. Respectul ritmurilor naturale ale copilului este unul dintre secretele reusitei elevului, care, incurajat si sustinut in descoperirile sale, progreseaza mai bine.

  Din acest motiv, autorul a dorit sa puna la dispozitia tuturor parintilor si a tuturor profesionistilor pedagogia Montessori. Nu este vorba de a se substitui programele, ci de a propune un alt mod de a descoperi cunostintele fundamentale, adaptandu-le, pur si simplu, la curiozitatea copilului.

  Un instrument complet pentru a va ajuta copilul:

  - decriptare a pedagogiei Montessori pentru a trece dincolo de un simplu fenomen la moda.

  - 4 parti (limbaj, scriere, lectura, calcul) abordand ansamblul cunostintelor dobandite la gradinita.

  - 34 de fise de prezentare pedagogica ilustrate pas cu pas.

  Atuul cartii: sfaturi ale autoarei pentru a confectiona sau achizitiona propriul material Montessori.

  De mai multi ani, Valérie Maëstre este formatoare pe segmentul micii copilarii. Atunci cand a descoperit pedagogia Montessori, s-a hotarat sa se formeze in spiritul acestei pedagogii si sa se implice in infiintarea unei scoli Montessori in Albi. Devenind, la randul ei, formatoare, a creat un centru de formare cu scopul de a face cunoscuta aceasta pedagogie in randul parintilor, profesorilor si personalului care lucreaza cu copiii.

  Pe aceeasi linie, in cartile sale, Valérie Maëstre dezvaluie un mare respect pentru ideile Mariei Montessori, dar si o mare bucurie de a le impartasi cu parintii si copiii.

  Noutati

  46.00 Lei

  70.00 Lei

  49.00 Lei

  40.00 Lei

  44.91 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  65.00 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos