Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună:

  31.20 Lei

  39.00 Lei

  39.00 Lei

  39.00 Lei

  Leonardo da Vinci

  39.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-048-271-0 Gen: Carti pentru copii Limba: Romana Subgen: Carti educative Autor: Jane Kent, Isabel Muñoz Editura: Didactica Publishing House Coperta: Cartonata Pagini: 48 Format: Fizic

  Descriere

  Faceti cunostinta cu Leonardo da Vinci si descoperiti povestea vietii si a operei sale in aceasta captivanta biografie ilustrata.

  Cartea Leonardo da Vinci se adreseaza tuturor copiilor cu varsta peste 6 ani.

  De ce Leonardo da Vinci a putut picta forma umana atat de exact, in toata frumusetea ei? Cum a fost educat si instruit ca artist? Ce l-a inspirat in cea mai faimoasa lucrare a sa, Mona Lisa? Sau cum a ajuns sa picteze Cina cea de taina? Si ce masina distractiva a inventat?

  Aflati despre acest artist unic si despre numeroasele domenii, de la arhitectura pana la zbor, care l-au atras si l-au influentat.

  Ilustratii atragatoare, informatii despre progresele si succesele sale si un index al evenimentelor majore dezvaluie modul in care Leonardo da Vinci si-a lasat amprenta asupra umanitatii. O cronologie si un test simplu la sfarsitul cartii ii ajuta pe copii sa-si testeze intelegerea si cunostintele.

  Pentru a picta cu precizie corpul uman, in toata frumusetea lui, este necesar sa intelegem cu adevarat cum functioneaza. Nu orice pictor si sculptor a studiat anatomia asa cum a facut-o Leonardo da Vinci, motiv pentru care este cunoscut in intreaga lume si admirat pentru lucrarile sale de arta uimitor de detaliate.

  A devenit cunoscut ca artist-inginer fiindca s-a folosit de cercetarea stiintifica pentru a-si crea desenele si picturile. A incercat sa inteleaga cat mai bine cum functioneaza corpul uman si s-a asigurat ca munca lui era cat se poate de precisa. De-a lungul vietii nu a incetat niciodata sa invete si sa exploreze.

  Intotdeauna exista ceva nou pe care sa-l descoperi. Care va fi descoperirea ta?

  Titluri de la acelasi autor

  39.00 Lei

  39.00 Lei

  39.00 Lei

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună:

  31.20 Lei

  39.00 Lei

  39.00 Lei

  39.00 Lei