Produsul a fost adaugat in cos
  Bacalaureat 2021 - Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a

  - 22% Reducere

  29.99 Lei

  38.50 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  Gen: Carti pentru copii ISBN: 9786067931808 Limba: Romana Subgen: Didactica Autor: SILVIA OLTEANU CAMELIA VOICU IULIANA TANUR CAMELIA MANEA ADRIANA MIHAI CERASELA CRACIUN ANISOARA STROE Editura: Corint Coperta: brosata Data aparitie: 2020 Pagini: 360 Format: Fizic

  Descriere

  CONFORM NOILOR MODELE STABILITE DE MEC

  Lucrarea este avizata de Ministerul Educatiei Nationale prin OM 3022/08.01.2018

  Lucrarea poate fi utilizata pentru pregatirea examenului de bacalaureat, fiind alcatuita in conformitate cu programa de examen.

  Biologie. Bacalaureat 2021. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a se doreste a fi un indrumar in pregatirea absolventilor de liceu, in vederea sustinerii si promovarii examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

  Prezentarea sistematizata a materiei studiate in clasele a IX-a si a X-a, inclusa in programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimuleaza procesul de invatare logica, iar cele 64 de teste propuse permit exersarea si autoevaluarea pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

  Prin accesibilitatea, acuratetea si varietatea materialului pus la dispozitia celor interesati, lucrarea reprezinta un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilitatii de selectare a variantelor corecte de raspuns, de redactare a unor texte coerente si corecte din punct de vedere stiintific, care sa confirme valoarea si nivelul pregatirii individuale.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos