Produsul a fost adaugat in cos
  Bacalaureat 2021 - Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a

  - 50% Reducere

  19.25 Lei

  38.50 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  Gen: Carti pentru copii ISBN: 9786067931815 Limba: Romana Subgen: Didactic Autor: SILVIA OLTEANU ADRIANA NEAGU FLORINA MIRICELCORINA GHEORGHE ANA SANDU Editura: Corint Coperta: brosata Data aparitie: 2020 Pagini: 304 Format: Fizic

  Descriere

  Biologie. Bacalaureat 2021. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-ase doreste a fi un indrumar in pregatirea absolventilor de liceu, in vederea sustinerii si promovarii examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

  Prezentarea sistematizata a materiei studiate in clasele a XI-a si a XII-a, inclusa in programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimuleaza procesul de invatare logica, iar cele 55 de teste propuse de autoare cu o bogata experienta didactica, Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, Corina Gheorghe, Ana Sandu, permit exersarea si autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

  Prin accesibilitatea, acuratetea si varietatea materialului, culegerea reprezinta un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilitatii de selectare a variantelor corecte de raspuns, de redactare a unor texte coerente si corecte din punct de vedere stiintific, care sa confirme valoarea si nivelul pregatirii individuale.

  Lucrarea poate fi utilizata pentru pregatirea examenului de bacalaureat, fiind alcatuita in conformitate cu programa de examen.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos