Produsul a fost adaugat in cos

  Colectia English Today - 26 volume - Carte + CD Audio + DVD

  - 20% Reducere

  413.92 Lei

  517.40 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 9786066000121 Editura: Litera Format: Carte + DVD + CD audio

  Descriere

  English today: învaţă astăzi pentru ziua de mâine!

  Cea mai bine vândută medotă de învăţare a limbii engleze în Europa.

  Initial, autorii proiectului ENGLISH TODAY au conceput cursul in 22 de "episoade". Ulterior, cum cursul s-a bucurat si in Occident, ca si in Romania, de un mare succes la public, a mai fost adaugata o serie de 4  patru episoade, care urmeaza aceleasi principii lingvistice si didactice ca si primele.

  Ca atare, dupa English Today elementar (4 volume), incepatori (4 volume), intermediar 1 (4 volume), intermediar 2 (5 volume) si avansati (5 volume), seria continua cu inca 4 volume (numerele 23-26) care sint dedicate cu precadere nivelului business.

  Structura pachetului este aceeasi ca si anterior:

  • 1 carte a 96 de pagini
  • 1 CD audio
  • 1 DVD

  Pe DVD sint prezentate episoade video legate de o tematica variata care priveste, de exemplu, felul in care trebuie sa te prezinti si sa vorbesti la un interviu pentru angajare,  sa scrii o cerere sau un referat, diferite activitati din cadrul unor intreprinderi (o editura si o firma de producere si comercializare a unor articole de sport),  comportamentul dintre colegi la locul de munca, felul in care trebuie sa sustii o conversatie telefonica, cum sa patrunzi pe o noua piata de desfacere a produselor etc. Episoadele pun un accent deosebit pe limba englaza vorbita si prezinta un vocabular variat si adecvat situatiilor prezentate.

  CD-ul audio este, practic, coloana sonora a DVD-ului, foarte important deoarece poate fi ascultat in orice imprejurari (inclusiv, de exemplu, in timpul deplasarilor cu masina) si este util in primul rind pentru a retine o pronuntie corecta a unor vorbitori nativi de engleza.

  Manualul reia lectiile de pe DVD, adaugind, unde este cazul, explicatii gramaticale si, mai ales, o serie importanta de  exercitii de consolidare si de verificare a cunostintelor si de elemnte de vocabular.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos