Produsul a fost adaugat in cos

  Colectia English Today - 26 volume - Carte + CD Audio + DVD

  517.40 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Preluare comenzi:

  0723.193.019

  0.00 din 0 Opinii
  ISBN: 9786066000121 Editura: Litera Format: Carte + DVD + CD audio

  Descriere

  English today: învaţă astăzi pentru ziua de mâine!

  Cea mai bine vândută medotă de învăţare a limbii engleze în Europa.

  Initial, autorii proiectului ENGLISH TODAY au conceput cursul in 22 de "episoade". Ulterior, cum cursul s-a bucurat si in Occident, ca si in Romania, de un mare succes la public, a mai fost adaugata o serie de 4  patru episoade, care urmeaza aceleasi principii lingvistice si didactice ca si primele.

  Ca atare, dupa English Today elementar (4 volume), incepatori (4 volume), intermediar 1 (4 volume), intermediar 2 (5 volume) si avansati (5 volume), seria continua cu inca 4 volume (numerele 23-26) care sint dedicate cu precadere nivelului business.

  Structura pachetului este aceeasi ca si anterior:

  • 1 carte a 96 de pagini
  • 1 CD audio
  • 1 DVD

  Pe DVD sint prezentate episoade video legate de o tematica variata care priveste, de exemplu, felul in care trebuie sa te prezinti si sa vorbesti la un interviu pentru angajare,  sa scrii o cerere sau un referat, diferite activitati din cadrul unor intreprinderi (o editura si o firma de producere si comercializare a unor articole de sport),  comportamentul dintre colegi la locul de munca, felul in care trebuie sa sustii o conversatie telefonica, cum sa patrunzi pe o noua piata de desfacere a produselor etc. Episoadele pun un accent deosebit pe limba englaza vorbita si prezinta un vocabular variat si adecvat situatiilor prezentate.

  CD-ul audio este, practic, coloana sonora a DVD-ului, foarte important deoarece poate fi ascultat in orice imprejurari (inclusiv, de exemplu, in timpul deplasarilor cu masina) si este util in primul rind pentru a retine o pronuntie corecta a unor vorbitori nativi de engleza.

  Manualul reia lectiile de pe DVD, adaugind, unde este cazul, explicatii gramaticale si, mai ales, o serie importanta de  exercitii de consolidare si de verificare a cunostintelor si de elemnte de vocabular.

  Carti de acelasi autor

  Vizualizate Recent

  Alti clienti au mai cumparat

  Opinii clienți

  Fii primul care își spune părerea.

  Spune-ți părerea despre acest produs

  *
  *
  *
  *
  *  - Câmpuri obligatorii

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos