Produsul a fost adaugat in cos
  Problema schimbarilor climatice

  35.00 Lei

  28.00 Lei

  Economisesti 7.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-44-0990-4 Gen: Carti pentru copii Limba: Romana Autor: Bruno Pinto Editura: Curtea Veche Data aparitie: 2021 Pagini: 80 Format: Fizic

  Descriere

  Schimbarile climatice sunt o problema si doar impreuna putem actiona. Intr-o calatorie prin sapte tari europene, Sofia si fratele ei, Gabriel, aduna exemple despre modul in care europenii combat schimbarile climatice si creeaza comunitati mai rezistente.

  Sofia din Portugalia primeste misiunea de a crea un joc despre prevenirea pericolului schimbarilor climatice si despre cum ne putem adapta la consecintele lor. Ca sa adune material documentar si idei, Sofia pleaca impreuna cu fratele ei mai mic, Gabriel – care este cu un cap mai inalt decat ea –, intr-o calatorie prin Europa. Ei afla care sunt consecintele schimbarilor climatice: secete, incendii forestiere si inundatii devastatoare.

  Dar mai afla si ce fac activistii de mediu, autoritatile locale si chiar scolile pentru a lupta cu schimbarile climatice. De exemplu, cum se poate reduce ponderea de combustibili fosili din energia pe care o consumam. Totodata, mai afla si cum trebuie pregatite toate sectoarele economice – agricultura, silvicultura si dezvoltarea urbana – pentru a rezista mai bine la schimbarile climatice.

  In cele din urma, Sofia stie cum trebuie sa functioneze jocul ei – nu ca o competitie, ci ca o munca de echipa, deoarece schimbarile climatice sunt o problema pentru fiecare dintre noi si doar impreuna le putem face fata.

  Noutati

  49.00 Lei

  32.40 Lei

  37.80 Lei

  26.10 Lei

  37.80 Lei

  31.50 Lei

  41.40 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos