Produsul a fost adaugat in cos
  Pachet Seria Camelot

  127.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Limba: Romana Gen: Fictiune Autor: Sierra Simone Editura: Bookzone Coperta: Brosata Data aparitie: 2020 Format: Fizic

  Descriere

  Seria „Camelot” de Sierra Simone aduce magia poveștilor cu regi și cavaleri într-o fantezie modernă explicită și periculos de vizuală. Comandă acum cele 4 volume și lasă-te surprins de o poveste care împletește seducția, gelozia, dorința și dragostea cu intrigile politice!

  Seria „Camelot” nu este pentru cei slabi de inimă. Nu este pentru cei care își feresc ochii când acțiunea devină prea... intensă. Dar este pentru cei care cred cu tărie în puritatea iubirii, în oricâți s-ar simți și experimenta aceasta. Pentru că un trio amoros împletit cu o legendă nu poate să fie decât o capodoperă scrisă de condeiul Sierrei Simone. Iar când privești povestea legendară a regelui Arthur prin lentila prezentului provocator și lipsit de inhibiții, începi să trăiești cu adevărat și să lupți cu toate armele în bătălia seducției, a iubirii și a dorințelor arzătoare.

  „Regina Americii”

  I-a fost frântă inima de două ori. Greer și-a promis că nu o să mai iubească niciodată. Totul până când se află față în față cu vicepreședintele și președintele. Acum, Greer este blocată între trecut și prezent, între plăcere și durere, între cei doi bărbați care tânjesc după atingerile sale, experimentând profunzimea iubirii dincolo de orice limită. Odată ce depășești limitele, este greu să te mai întorci la normal sau să îți dorești mai puțin.

   „Prințul Americii”

  Trioul controversat își continuă saga și ne poartă din punctul culminant al sfârșitului primului volum într-un alt punct culminant. Public ei se vor confrunta cu crize mondiale, conflicte politice, scandaluri și tragedii. Dar bătălia pe care o duc în spatele ușilor închise este cea care îi va defini și va face deliciul cititorilor. Printre secrete, minciuni, lăcomie, dorințe, trădare, gelozie și conspirații, vor lupta să se țină aproape unul de celălalt.

  O poveste absolut delicioasă din perspectiva lui Embry, care își sacrifică sufletul și iubirea pentru cavalerii triunghiului amoros.

   „Regele Americii”

  Se spune că fiecare erou are un defect fatal, un păcat ascuns, un punct slab care îi amenință viitorul. Păcatele lui Ash au fost dezvăluite, iar iubirea pentru prințul și regina sa îl împing la un pas de tragedie. Iubirea a fost dintotdeauna sfârșitul poveștii celor trei. Dar ar putea fi și sfârșitul lor.

  Ash a reușit să își transforme întreaga viață: de la un orfan care a crescut în sărăcie a ajuns cel mai puternic om de pe pământ. Și acum are din nou onoarea de a candida pentru președinția Statelor Unite ale Americii. Prima dată l-a avut pe cel mai bun prieten și iubit alături. De această dată este contracandidatul lui.

  În ultimul volum din seria Camelot, Sierra Simone ne surprinde cu dezvăluiri șocante și ne emoționează cu un final magic și neașteptat.

   

  Noutati

  179.99 Lei

  36.90 Lei

  49.96 Lei

  69.69 Lei

  37.35 Lei

  51.30 Lei

  40.50 Lei

  37.80 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos