Carti de legislatie rutiera auto

  Carti de legislatie rutiera auto

  Cunoasterea regulilor de Legislatie Rutiera este vitala pentru siguranta in trafic! Daca iti doresti sa iti iei permisul de la prima testare, atunci invata regulile de circulatie!

  Librex iti pune la dispozitie o gama complexa de carti de legislatie rutiera auto, care contin intrebarile si testele cu care te vei ”intalni” in sala de examen. Fie ca te pregatesti pentru sustinerea examenului auto pentru obtinerea permisului auto, fie pentru examenul de redobandire a carnetului de conducere, in oferta librariei noastre online vei gasi carti cu teste de legislatie auto, care sa te ajute sa te pregatesti pentru a circula conform regulilor Codului Rutier.

  Respectarea regulilor de circulatie rutiera nu sunt facultative, ci obligatorii atat pentru siguranta in trafic a ta, cat si a celorlalti participanti la trafic. In oferta Librex, vei gasi carti de legislatie auto in conformitate cu ultimele modificari aduse de OUG 152/2020 (intrate in vigoare la 1 septembrie 2020), Legea 271/2020 (intrate in vigoare la 28 noiembrie 2020) si OUG 226/2020 (intrate in vigoare la 1 ianuarie 2021).

  Cartile de legislatie rutiera vin in intampinarea persoanelor care isi doresc promovarea examenului pentru obtinerea permisului din categoriile A si B, cat si pentru urmatoarele categorii:

  • AM, A1 si B1;
  • A2, B, BE, C1, C1E si Tr;
  • C, CE, D1 si D1E;
  • D, DE, Tb si Tv.

  Consulta oferta completa de carti si alege volumul care sa te ajute sa obtii permisul de conducere. Profita de ofertele de pret. In plus, iti asiguram livrare rapida oriunde in tara.

    Produsul a fost adaugat in cos