Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună:

  39.20 Lei

  39.92 Lei

  23.00 Lei

  Comoara ascunsa

  49.00 Lei

  24.50 Lei

  Economisesti 24.50 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 5948417500025 Gen: Psihologie Limba: Romana Autor: Violet Oaklander Editura: Herald Coperta: Brosata Data aparitie: 2020 Pagini: 304 Colectia: PSIHOTERAPIA Format: Fizic

  Descriere

  Dupa extrem de apreciata sa prima lucrare in domeniul terapiei cu copiii, Ferestre catre copiii nostri, Comoara ascunsa. O harta catre sinele copilului vine sa intregeasca contributia psihoterapeutei Violet Oaklander in acest domeniu sensibil si fascinant.

  Daca in prima sa carte, autoarea descrie in detaliu metodele gestaltiste si de terapie prin arta si joc pe care le aplica in lucrul sau terapeutic, in cartea Comoara ascunsa. O harta catre sinele copilului autoarea prezinta intr-o maniera sistematica si cuprinzatoare intelegerea sa asupra procesului terapeutic si metoda sa de lucru, pe care specialistii in domeniu au ajuns sa o numeasca chiar „metoda Oaklander”.

  Datorita modului in care autoarea adapteaza Terapia Gestalt, aceasta devine una dintre cele mai eficiente terapii pentru copiii de toate varstele. Violet Oaklander foloseste o varietate larga de tehnici creative, expresive si proiective, accentul cazand insa pe calitatea „contactului” si a relatiei terapeutice.

  Cartea Comoara ascunsa. O harta catre sinele copilului este de interes atat pentru parinti, cat si pentru terapeuti, consilieri, cadre didactice, precum si pentru adultii care vor sa afle mai multe despre propriul lor copil launtric.

  Produse similare cu "Comoara ascunsa"

  Titluri de la acelasi autor

  39.20 Lei

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună:

  39.20 Lei

  39.92 Lei

  23.00 Lei