Carti Parenting

   • Produsele 1-1 (din 1)
   • 1
  • Produsele 1-1 (din 1)
  • 1

  Produse populare

  Carti parenting

  Carti care iti vor fi de mare ajutor

  Venirea unui copil pe lume poate fi un moment mult asteptat, insa vine la pachet si cu o multitudine de sarcini si responsabilitati. De aceea, daca esti un proaspat parinte, este posibil sa te simti coplesit si depasit de situatie. In cazul in care ai nevoie de anumite sfaturi, iti recomandam sa apelezi la carti pareting.

  Operele din gama Librex.ro sunt alese special, astfel incat sa te ajute sa faci fata si celor mai grele momente si sa stii cum sa gestionezi situatiile dificile.  Cui i se potrivesc cartile de parenting?

  Recomandam aceste opere atat noilor parinti, cat si celorlalti care au copii prescolari sau adolescenti. In functie de varsta copilului, parintii se confrunta cu diferite situatii, de la criza adolescentei, pana la cum sa gestioneze anumite momente dificile din primii ani de viata ai celor mici. De aceea, aceste carti vin in ajutorul tau, pentru a reusi sa faci fata cu brio acestor momente, dar, mai ales, pentru a fi informat corect si a afla lucruri noi.  Cele mai bune carti de parenting le gasesti la Librex

  Gama de produse este una larga si, de aceea, trebuie sa stii ce carte ti se potriveste. La Librex iti oferim cele mai bune scrieri, titluri celebre si renumite ale scriitorilor recunoscuti atat la nivel international, cat si national.  Te invitam sa faci cunostinta cu gama noastra de carti de parenting si sa le alegi pe cele care ti se potrivesc. Cu siguranta te vor ajuta sa intelegi comportamentul copilului si sa treci cu bine peste momentele dificile din viata acestuia!

    Produsul a fost adaugat in cos