Produsul a fost adaugat in cos
  Beladona. Editie paperback
  • - 20%

  69.50 Lei

  55.60 Lei

  Economisesti 13.90 Lei

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Gen: Fictiune ISBN: 9786060881148 Limba: Romana Subgen: Fantasy Autor: Adalyn Grace Editura: Corint Coperta: Paperback, cu clapete Data aparitie: 2022 Pagini: 416 Format: Fizic

  Descriere

  Beladona. Editie paperback (coperti necartonate), cu clapete.

  Traducerea este realizata de Ioana Bena.

  „În Beladona, Adalyn Grace a creat o poveste romantică în­tunecată care îi va captiva pe cititori. Lumea decadentă și povestea de dragoste interzisă imaginate de autoare reprezin­tă evadarea perfectă.” ADRIENNE YOUNG, autoarea romanului Cerul din adâncuri

  „O poveste de iubire cu elemente gotice delicios de mortală. Plină de otrăviri, secrete spectaculoase și mistere întunecate, Beladona este o lectură cu o atmosferă obsedantă și cu un final absolut fantastic, care îi va determina pe cititori să își dorească mai mult.” STEPHANIE GARBER, autoarea seriei Caraval

  De când se știe, oamenii din viața ei s-au stins asemenea stelelor...

  Signa Farrow, rămasă orfană în fragedă pruncie, a fost crescută de un șir de tutori, cu toții interesați mai degrabă de averea decât de bunăstarea ei – și cu toții având parte de un sfârșit prematur. Ultimele ei rude rămase sunt cei din excentrica familie Hawthorne, care trăiește pe strălucitoarea, dar totodată sumbra moșie de la Thorn Grove. Capul familiei, Elijah, își îneacă suferința provocată de moartea soției, Lillian, dând petreceri udate din belșug cu băutură, în vreme ce fiul cel mare, Percy, se luptă pentru a restabili reputația clanului, iar fiica, Blythe, este chinuită de aceeași misterioasă boală care i-a ucis mama. Atunci când spiritul fără de odihnă al lui Lillian ia legătura cu Signa și îi povestește că a fost ucisă prin otrăvire, tânăra își dă seama că familia pe care contează ar putea fi în primejdie și se vede nevoită să-i ceară ajutorul unui grăjdar cam morocănos pentru a-l prinde pe criminal.

  Totuși, cea mai bună soluție pentru a-l descoperi pe ucigaș este o alianță cu Îngerul morții, o umbră fascinantă și periculoasă care nu a părăsit-o niciodată. Deși i-a transformat viața în iadul pe pământ, Îngerul îi dovedește Signei că legătura lor poate fi mai puternică – și mai irezistibilă – decât a îndrăznit ea să-și imagineze.

   

   „O atmosferă decadentă! Aceas­tă poveste de dragoste gotică este plină de dorință, trădare și, bineînțeles, de moarte.” KERRI MANISCALCO, autoarea seriei-fenomen Anchetele lui Audrey Rose

  „Un roman întunecat, plin de răsturnări de situație și delicios de gotic, Beladona este genul de basm malefic pe care l-am iu­bit aproape dintotdeauna. Lu­mea lui Grace este vie și sexy. Romantismul și relațiile sunt perfecte, și sunt convinsă că cititorii se vor avânta cu capul înainte în lumea complexă din punct de vedere moral a Signei, așa cum am făcut-o și eu.” RENÉE AHDIEH, autoarea romanului Urgia și zorile

   

  Fragment din carte:

  SE SPUNE CĂ CINCI FRUCTE DE BELADONĂ SUNT SUFICIENTE pentru a ucide pe cineva.

  Doar cinci fructe dulci, mâncate direct din frunziș. Sau, cum îi plăceau Signei Farrow, zdrobite și puse într-o cană de ceai.

  Sprâncenele ei întunecate luceau de sudoare în timp ce se apleca peste cana de cupru fumegândă, inhalând aburii. Cu siguranță i-ar fi fost mai ușor să mănânce direct fructele, dar încă descoperea efectul pe care beladona îl avea asupra corpului ei, iar ultimul lucru pe care și-l dorea era ca mătușa Magda să o găsească leșinată în grădină, cu limba de un violet-aprins. Adică, nu din nou.

  Trecuseră săptămâni de când Signa îl văzuse ultima dată pe Secerător. Doar o ultimă respirație îl scotea din ascunzătoare, iar acesta nu pleca niciodată cu mâna goală. Cel puțin, așa ar fi trebuit să fie. Dar Signa Farrow era o fată care nu putea să moară. Prima dată când își amintea Signa să-l fi văzut pe Secerător, avea cinci ani și căzuse pe scările din casa bunicii ei.

  Cu gâtul rupt și răsucit într-o poziție nefirească, îl privise dintr-o parte, de pe podeaua rece. Înțelesese oarecum că trupul ei tânăr nu era menit să îndure astfel de lucruri și se întrebase dacă el venise să o ia. Cu toate astea, Secerătorul nu spusese nimic, privind doar cum oasele fetiței se așezaseră înapoi la locul lor și dispărând când aceasta își revenise după o cădere care ar fi trebuit s-o ucidă.

  Mai trecuseră încă cinci ani până când îl revăzuse pe Îngerul morții. Signa privise de la căpătâiul patului cum Secerătorul luase mâna bunicii, eliberându-i spiritul din trup. Bătrâna fusese bolnavă luni la rând și zâmbise când o sărutase pe Signa pe frunte, înainte de a-l lăsa pe Îngerul morții s-o ia în brațe și s-o conducă spre o viață de apoi liniștită. Signa îl implorase pe Îngerul morții să se întoarcă. Să-i aducă bunica înapoi. În tot acest timp, copila ținuse mâna cadavrului și plânsese până când nu-i mai rămăseseră lacrimi. Nimeni altcineva nu mai putea să-i vadă pe el și spiritele pe care le conducea, așa că se întrebase dacă nu cumva era vina ei că se întâmplase asta. Dacă nu cumva ar fi trebuit să fie învinuită pentru că era fata care putea vedea Îngerul morții.

  Nu-și mai amintea cât timp rămăsese în casa aceea, până când cineva simțise mirosul cadavrului și venise, găsind-o pe Signa, cu părul încâlcit și hainele nespălate, ghemuită la căpătâiul bunicii ei. Copila fusese luată cu forța din casă și dusă la primii dintre numeroșii tutori care urmau să vină. Își petrecuse următorii câțiva ani testându-și abilitățile ciudate.

  Începuse prin a-și înțepa degetul cu un spin, privind cum îi cursese sângele și apoi dispăruse, de parcă pielea nu i-ar fi fost niciodată atinsă. De acolo, experimentele se transformaseră în sărituri de pe stânci suficient de înalte pentru a-și rupe oasele în cădere. Signa aflase că simțea doar o pocnitură ascuțită, apoi era bine și gata de plimbare câteva minute mai târziu.

  Alte carti aparute la editura Corint sunt:

  Achizitia

  Escala

  Invidie

  Produse similare cu "Beladona. Editie paperback"

  61.52 Lei

  • - 20%

  52.72 Lei

  • - 20%

  23.07 Lei

  • - 70%

  37.60 Lei

  • - 20%

  39.60 Lei

  • - 20%

  24.20 Lei

  • - 60%

  43.92 Lei

  • - 20%

  4.99 Lei

  • - 90%

  23.98 Lei

  • - 80%

  Noutati

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos