Produsul a fost adaugat in cos
  Dincolo de perceptia obisnuita
  • - 30%

  39.00 Lei

  27.30 Lei

  Economisesti 11.70 Lei

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-973-111-766-9 Gen: Psihologie experimentala Limba: Romana Subgen: Dezvoltare spirituala Autor: Ionel Mohirta Editura: Herald Coperta: Brosata Data aparitie: 2019 Pagini: 272 Colectia: Confluente Format: Fizic

  Descriere

  Dincolo de perceptia obisnuita. Scoaterea din ascundere a realitatii 

  Cartea de fata oferta un tip de abordare a sistemului psihic uman, in care persoana umana percepe informatia, oarecum neobisnuit, prin procesarea inconstienta a caracteristicilor fizice ale stimulului sau printr-o amplificare a perceptiei.
   
  Astazi, in contextul dezvoltarii exponentiale a inteligentei artificiale, este foarte greu sa anticipam care vor fi abilitatile pe care scoala va trebui sa le pregateasca pentru urmatorii 15-20 de ani. Un singur lucru ramane constant, si acesta este dezvoltarea unor abilitati de anticipare care tin de legatura cu subconstientul si cultivarea echilibrului emotional. Idei de acest gen sunt dezbatute aici, pentru a scoate din ascundere anumite capacitati psihice si spirituale pe care omul le are, dar momentan el nu stie ca le are.
   
  Aceasta monografie reprezinta o cercetare calitativa asupra fenomenului numit perceptie in viata de zi cu zi, care ne arata ca avem posibilitatea oricand sa ne reprogramam constienta pentru a putea scoate din ascundere o realitate mult mai revelatorie decat cea din prezent.
   
  ,,Cartea poate fi folositoare studentilor la psihologie, psihologilor, medicilor, militarilor si tuturor celor care iubesc stiinta si spiritualitatea.'' - Ionel Mohirta

  Recomandate pentru tine

  24.00 Lei

  • - 50%

  24.00 Lei

  • - 50%

  22.00 Lei

  • - 50%

  36.00 Lei

  • - 40%

  17.00 Lei

  • - 50%

  20.30 Lei

  • - 30%

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos