Produsul a fost adaugat in cos
  Mindfulness in psihoterapie

  59.00 Lei

  41.30 Lei

  Economisesti 17.70 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 9786067196665 Autor: Christopher K. Germer, Ronald D. Siegel, Paul R. Fulton Editura: Trei Pagini: 592 Format: 140 x 210 mm

  Descriere

  Practicile de meditatie orientala, printre care se numarasi mindfulness, isi fac tot mai mult simtita prezenta in psihoterapia occidentala. Daca la inceput specialistii manifestau reticenta fata de importul dintr-o cultura atat de diferita de a noastra, studiile recente asupra rezultatelor si cercetarile din neurostiinte i-au dovedit din plin eficienta in cadrul psihoterapeuticsi in afara sa, odata ce tehnicile sunt invatate si exersate de clienti.

  Volumul de fata, aflat la a doua editiein limba engleza,prezinta proceduri clare de implementare a tehnicilor de mindfulness in psihoterapie si de transmitere a lor catre clienti care se confrunta cu depresia, anxietatea, durerea cronica, adictiilesi nu numai. De asemenea, este adus in lumina modul in care mindfulness-ul poate creste acceptarea si empatia in relatia terapeutica.Scrisa intr-o maniera coerenta, desi rodul contributiei mai multor specialisti, cartea recurge la exemple de caz ilustrative si la exercitii practice, fiind un instrument deosebit de util psihoterapeutilor din orice orientare, psihologilor clinicieni, consilierilor psihologici, studentilor.

  Christopher K. Germer este psiholog clinician, specializat in psihoterapie orientata spre mindfulness si compasiune. Sustine workshopuri si prelegeri internationale pe aceste teme. Ronald D. Siegel este profesor-asistent de psihologie la Facultatea de Medicina Harvard. Tine cursuri la nivel international despre mindfulness si psihoterapie si despre relatia mintetrup. Paul R. Fulton este psiholog clinician cu practica privata si preda mindfulness in programul Mind the Moment al Universitatii Harvard. Are o experienta de peste 40 de ani in psihologie si meditatie.

  Noutati

  46.00 Lei

  70.00 Lei

  49.00 Lei

  40.00 Lei

  44.91 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  65.00 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos