Produsul a fost adaugat in cos
    Cele mai bune retete pentru masa de paste

    15.00 Lei

    Transport gratuit

    Comanda prin telefon: 0723.193.019

    Comanda prin telefon:

    0723.193.019

    ISBN: 9789737362933 Gen: Gastronomie Limba: Romana Autor: MIHAELA ENACHE Editura: Orizonturi Coperta: brosata Greutate: 0.200 Data aparitie: 2015 Pagini: 272 Format: 13 x 20 cm

    Descriere

    Dupa sapte saptamani de post si smerenie, credinciosii sarbatoresc Invierea Domnului, prilej mare de bucurie, cinsitit printr-un ospat imbelsugat, format din preparate culinare specifice. Perioada de dinainte si dupa Paste este presarata cu numeroase obiceiuri care s-au transmis din generatie in generatie si carora le este dedicat un capitol.
     
    Aceasta carte isi propune sa ofere celor aflati in cautare de idei pentru masa festiva de Paste retete traditionale, pline de savoare, dar si unele mai putin stiute din diverse zone ale tarii. Pornind de la vopsitul oualor si semnificatia acestui obicei, veti gasi adunate aici o mare varietate de preparate atat din carne de miel cat si de ied, curcan si vitel pentru cei carora nu le place carnea de miel sau care, din motive medicale, nu o pot consuma.

    Lasa un review

    Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

    Stocul pentru acest produs este epuizat.

    Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

      Produsul a fost adaugat in cos