Produsul a fost adaugat in cos
  Exercitii Yoga pentru copii

  - 30% Reducere

  41.30 Lei

  59.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  Gen: Activitati extracurriculare ISBN: 978-606-683-865-8 Limba: Romana Autor: Shobana R. Vinay Editura: Didactica Publishing House Pagini: 24 Format: Fizic

  Descriere

  Descoperiti un mod ludic de a practica yoga impreuna cu copiii!

  Pozitiile yoga sunt de multe ori rezultatul observarii naturii. Autorul se joaca inteligent, asociind fiecarei pozitii o imagine (Arbore, Pisica, Broasca, Foca etc.). Datorita acestor imagini, memorarea miscarilor devine o joaca de copil, deoarece e de ajuns mimarea cuvantului!

  - 30 de jetoane ilustrate de la A - Arbore la Z - Zen;
  - Jocuri (memorare, reflexe, imaginatie, indemanare si echilibru) pentru a invata pozitiile (posturile) si pentru a va relaxa in familie;
  - O carte care prezinta numeroasele beneficii ale practicii yoga (flexibilitate, energie, echilibru, relaxare, concentrare) si o multitudine de sfaturi pentru a o aplica in mod corect.

  Shobana R. Vinay preda de peste 10 ani yoga in gradinite si scoli primare, inclusiv in sistemul Montessori. Avand o experienta bogata in predarea practicii yoga in mediul scolar, si-a dezvoltat o practica ludica pe care o adapteaza in functie de ritmul, interesul si reactia copiilor.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos