Produsul a fost adaugat in cos
  Productivity SuperHero

  35.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 67 lei

  ISBN: 978-606-683-936-5 Gen: Dezvoltare personala Limba: Romana Autor: Dan Luca Editura: Didactica Publishing House Coperta: Brosata Pagini: 142 Format: Fizic

  Descriere

  Dupa multti ani iin transseele productivitatii, iti ofer o solutie simpla care cuprinde 4 principii clare:

  1. Informatie sintetizata in doze digerabile care nu te va coplesi, dar pe care iti vei dori sa o aplici imediat.

  2. O abordare pe parcursul a 30 de zile, astfel incat sa ai suficient timp sa implementezi aceste idei si sa vezi cum se manifesta schimbarile in viata ta.

  3. Strategii de clasa mondiala, instrumente si exercitii bazate pe studii, verificate in timp si testate pe clientii din programele mele, astfel incat nu mai e nevoie  sa testezi singur ce functioneaza si ce nu.

  4. Un mix optim intre structura, disciplina si motivatie pe parcursul a mai mult de 4 saptamani:
  a)  De luni pana vineri strategii si instrumente pentru o productivitate crescuta
  b)  Sambata o recapitulare a ideilor principale si intrebari de evaluare, astfel incat sa ai o imagine clara asupra progresului pe care l-ai inregistrat in ultimele 7 zile
  c)  Duminica ai parte de o poveste inspirationala care nu te pune la treaba, dar care iti creste motivatia si te tine conectat la calatoria de 30 de zile catre organizare si disciplina.

  Dan Luca este coach, antreprenor, speaker si autor a trei carti in engleza, bestseller pe Amazon la categoria Managementul Timpului. Specialist in productivitate si in mentinerea echilibrului din viata, Dan este fondatorul comunitatii 5AM din Romania, a oamenilor care se trezesc la 5 dimineata.

  Prin programele sale, a facilitat schimbari remarcabile pentru mai mult de 20 000 de absolventi. Realizeaza acest lucru prin implementarea principiilor de lifestyle design, adica a unui stil de viata care sa echilibreze familia, sanatatea, hobby-urile, spiritualitatea si viata profesionala, astfel incat fiecare persoana sa traiasca cea mai buna viata posibila.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos