Produsul a fost adaugat in cos
  Adevar profund

  39.00 Lei

  31.20 Lei

  Economisesti 7.80 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-639-007-1 Autor: GREGG BRADEN Editura: For You Pagini: 316 Format: 130 x 200 mm

  Descriere

  Cartea Adevar profund, publicata la editura For you, dezvaluie noile descoperiri care modifica modul in care gandim despre totul de la relatiile noastre personale, la civilizatia insasi. Cand faptele devin clare, alegerile noastre devin evidente.

  Gregg Braden, autor de succes si om de stiinta vizionar, sugereaza ca intre subiectele cele mai fierbinti care ne divid ca familii, culturi si natiuni probleme aparent disparate, cum ar fi razboiul, terorismul, avortul, genocidul, saracia, colapsul economic, schimbarile climaterice si amenintarile nucleare  exista, de fapt, o legatura. Toate izvorasc dintr-o perspectiva despre lume, bazata pe ipotezele false, ale unei stiinte incomplete.

  Credintele depasite care stau la baza perspectivei noastre moderne despre viata, ne-au adus in pragul dezastrului si la pierderea a tot ceea ce pretuim ca civilizatie. Reticenta noastra de a accepta noile descoperiri despre relatia noastra cu Pamantul, cu ceilalti si cu trecutul indepartat ne tine blocati in gandirea care a dus la crizele care ne ameninta viata, in prezent.

  Metoda stiintifica permite si chiar anticipeaza faptul ca noi informatii vor fi dezvaluite si asimilate, in cadrul credintelor existente. Actualizarea cunoasterii stiintifice cu noi realitati, care se deduc in urma noilor descoperiri, este esentiala pentru a mentine stiinta corecta, actuala si aplicabila.

  A continua sa predai o stiinta care nu este sustinuta de noile descoperiri bazate pe metode stiintifice acceptate nu este, de fapt, o atitudine stiintifica. Dar acest lucru este exact ceea ce vedem ca se intampla in manualele traditionale, in salile de clasa si in mass-media, in zilele noaste.

  Examinati singuri descoperirile care modifica 150 de ani de credinte stiintifice dar care nu se reflecta inca, in gandirea conventionala, inclusiv:

  • Dovezi ce atesta existenta unor civilizatii avansate, in perioada apropiata de epoca de gheata;
  • Originea si motivele razboiului in trecutul nostru indepartat si ratiunea pentru care acesta ar putea deveni un lucru depasit, in zilele noastre;
  • Presupunerile false privind evolutia umana si teoria darwinista „Cel mai puternic traieste, cel mai slab dispare“ si modul in care ele se manifesta in corporatii, societati, in situatii de beligeranta si in societatea de astazi.

  Noutati

  179.99 Lei

  36.90 Lei

  49.96 Lei

  69.69 Lei

  37.35 Lei

  51.30 Lei

  40.50 Lei

  37.80 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  31.20 Lei

  23.20 Lei

  30.40 Lei

  31.20 Lei

  36.00 Lei

  31.99 Lei

  31.20 Lei

  30.40 Lei

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos