Produsul a fost adaugat in cos
  Cele sapte legi spirituale ale supereroilor

  - 30% Reducere

  14.00 Lei

  20.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-8420-98-1 Autor: Deepak Chopra, Gotham Chopra Editura: Adevar Divin Pagini: 176 Format: 130 x 200 mm

  Descriere

  Aceasta carte este o evolutie, un punct culminant si un amalgam al tuturor acestor valori. In multe feluri, o vad ca pe o distilare a propriilor mele idei valoroase de peste ani, explorari, intelegeri ale constiintei si crearea de mituri, fuzionate cu ale lui Gotham si ale unei noi generatii de creatori si povestitori. Sunt foarte mandru de faptul ca inca o data, ca si acum multi ani in urma, am initiat povesti pline de elemente arhetipale si personaje si le ascult pe masura ce fiul meu si altii aflati in parteneriat cu mine le aduc la noi nivele. Acest lucru imi confirma credinta pe care o am ca miturile reale si care dainuiesc, impreuna cu personajele care le populeaza nu sunt niciodata generate de un singur creator. Ele isi au originea in acele campuri universale care sunt fructificarea eonilor de vise umane, aspiratii, temeri si imaginatii, iar acestea se afla intr-o transformare si evolutie constanta.

  Aceasta carte este povestea crearii miturilor moderne si a crearii noilor supereroi care vor depasi identitatile nationale si etnice. Acesti supereroi trebuie cu orice pret sa rezolve crizele noastre curente intr-o lume a conflictelor, terorii, razboaielor, a nedreptatii sociale si economice si a distrugerii ecosistemelor. Personajele si calitatile generate si descrise sunt speciale si reprezinta pionierate, sunt sinteza propriei mele reflectii si, la fel de important, sunt intelegerea lui Gotham si a generatiei lui, care a fost inspirata de marii supereroi si pe care i-a imitat, fie ei de provenienta orientala sau occidentala, de la Buddha pana la Batman.

  Cele sapte legi spirituale ale supereroilor a fost inspirata de cartea mea Cele sapte legi spirituale ale succesului. Am incercat sa extrag esenta acelei carti insa aplicata noii generatii de cautatori spirituali. Este in acelasi timp o carte despre propria mea calatorie intreprinsa invatandu-l pe Gotham despre supereroii Indiei iar eu invatand in schimb despre supereroii Americii. in ultimii cativa ani, si eu si el am vorbit si am participat la raspandirea Conferintelor de Benzi Desenate San Diego impreuna cu alti mari scriitori de mituri, incluzandu-l pe legendarul Stan Lee, creatorul companiei Marvel Universe, si pe Grant Morrison, cel mai prolific scriitor din industria benzilor desenate din ziua de astazi.


  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos