Produsul a fost adaugat in cos
  Cum sa predai ca un campion 2.0

  Pret special

  65.00 Lei

  58.50 Lei

  Economisesti 6.50 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  Gen: Pedagogie ISBN: 978-606-40-0661-5 Limba: Romana Autor: Doug Lemov Editura: Trei Coperta: Brosata Data aparitie: 2021 Pagini: 440 Format: Fizic

  Descriere

  Cartea de fata este un bestseller international utilizat de peste 1,3 milioane de profesori din lumea intreaga. Volumul s-a nascut dupa ce, ani intregi, autorul a urmarit cum anume lucrau „profesorii-campioni“ din scolile publice din Statele Unite si cum reuseau sa aiba rezultate excelente in scoli din cartiere sau regiuni dezavantajate. Dupa ce a sintetizat si filtrat tot ce faceau mai bine acesti educatori exceptionali (cum adresau intrebarile, cum implicau toti elevii, cum circulau prin clasa si cum integrau in lectie raspunsurile elevilor),  Doug Lemov a ajuns la cele 62 de tehnici privitoare la arta predarii, la planificarea si ritmarea lectiilor, la asteptarile educationale inalte, dar si la consolidarea caracterului si increderii de sine a elevilor.

  Alegandu-si tehnicile care li se potrivesc, profesorii isi vor putea motiva mai bine elevii si vor putea creste eficienta procesului de predare-invatare evaluare.

  Doug Lemov este profesor, cercetator in stiintele educatiei si manager al retelei educationale Uncommon Schools care include scoli din nord-estul SUA. A scris carti despre perfectionarea didactica si despre instruirea in domeniului scrisului si cititului.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos