Produsul a fost adaugat in cos
  DE LA BINE LA EXCELENT

  - 10% Reducere

  35.99 Lei

  40.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  ISBN: 978-606-44-0371-1 Limba: Romana Autor: Zig Ziglar Editura: Curtea Veche Editia: a II-a Pagini: 304 Colectia: Carti Cheie Format: Fizic

  Descriere

  DE LA BINE LA EXCELENT

  Zig Ziglar prezinta in cartea de fata trei coordonate esentiale ale succesului: pasiunea, performanta si scopul nostru in viata.

  Ceea ce-l distinge de alti autori de literatura moti­vatio­nala este realismul cu care trateaza fiecare dintre cele trei subiecte.

  Prin urmare, sfaturile din aceasta carte sunt practice si te vor ajuta sa-ti descoperi si sa-ti atingi scopul in viata, cu pasiune si hotarare.

  Prin povestile inspirate din realitate vei afla cum au izbutit alti oameni sa treaca peste propriile temeri si esecuri si sa duca o viata de calitate, asa cum, de altfel, isi doreste si merita fiecare om. Acestea nu sunt simple intamplari, ci experiente de viata pline de talc, din care poti afla care sunt cei trei piloni pe care sa-ti intemeiezi o viata excelenta; aspecte si situatii care sa te motiveze in permanenta; cum sa-ti intocmesti un plan bun prin care sa-ti implinesti vocatia; care sunt piedicile pe care le intampina, in general, oamenii buni; cum sa-ti cultivi obiceiuri eficiente care sa iti poata dezvalui, in timp, un nou orizont al succesului.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos