Produsul a fost adaugat in cos

  De la stres la succes in 40 de zile

  37.57 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-8566-50-4 Autor: Alexander Loyd Editura: Lifestyle Pagini: 336 Format: 120 x 300

  Descriere

  Majoritatea programelor de self-help centrate pe folosirea vointei si activarea gandirii pozitive au o rata de esec de 97%. In cartea de fata, autorul descrie un program unic, extrem de eficient, care te va ajuta sa obtii in sfarsit succesul pe care ti-l doresti in viata.

  Stresul sau frica reprezinta sursa principala a celor mai multe probleme cu care ne confruntam – de natura fizica, spirituala, emotionala si chiar circumstantiala. Noile cercetari stiintifice au demonstrat ca, la oameni, teama este literalmente programata la nivel celular, acesta fiind motivul pentru care multi dintre noi sunt incapabili sa-si anuleze raspunsul la stres numai printr-un efort de vointa.

  Inspirata din stiinta, intelepciunea antica si folosind tehnici terapeutice cu eficienta demonstrata, cartea ofera un program holistic revolutionar, la baza caruia stau peste 25 de ani de experienta clinica. Cu ajutorul lui:

  • vei putea sa identifici si sa clarifici ce anume inseamna succesul pentru tine;
  • vei invata sa folosesti cele trei instrumente simple necesare pentru a face tranzitia interioara de la teama la iubire pe plan fizic (Medicina Energetica), mental (Afirmatiile de Reprogramare) si spiritual (Ecranul Inimii).
  • vei avea acces la „Detectorul problemelor de succes“, care iti diagnosticheaza cu precizie problemele din subconstient legate de succes si esec, fericire si nefericire.

  Indiferent cum definesti succesul – bunastare materiala, satisfactie in cariera, vindecarea unor probleme de sanatate sau rezolvarea unor chestiuni legate de relatii – De la stres la succes in 40 de zile te va ajuta sa-l obtii repede si o data pentru totdeauna.


  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos