Produsul a fost adaugat in cos
  Merg mai departe - mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită

  - 20% Reducere

  29.60 Lei

  37.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: FOR-978-983-2 Autor: Giulia Nahmany Editura: For You Data aparitie: Mai 2016 Format: 140 x 200

  Descriere

  Merg mai departe - mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită de Giulia Nahmany:


  "Cartea aceasta este strigătul meu de victorie. Este fericirea că visul meu de-o viață s-a împlinit.

  Este bucuria că, în sfârșit, am reușit! Și nu oricum, ci am înfăptuit această minune în cea mai neagră perioadă a vieții mele, în anul de doliu de după pierderea mamei mele. Am învins, cine ar fi crezut asta?, chiar în anul în care mi-am rătăcit sufletul plecat pe undeva, departe, în căutarea împăcării cu soarta ce mi-a răpit omul cel mai bun și mai frumos pe care mi-a fost dat să-l întâlnesc vreodată: mama.

  Cartea aceasta însumează în paginile ei povestea aceasta simplă, dar în esență atât de complicată a regăsirii mele."

  - fragment din cartea mea "Merg mai departe - mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită"

   

  Cartea este o sursă de inspirație pentru toți cei care trec prin perioade dificile în viață, care au nevoie de un sprijin moral, de un sfat constructiv și de o direcție corectă pentru a depăși problemele momentului și a deveni mai încrezători în propriile forțe.

  Volumul este dedicat regretatei mame a autoarei, doctor Daniela Drapel Nahmany, și include aprecieri emoționante oferite de oameni dragi autoarei și cunoscuți publicului, precum Andreea Marin, Maia Morgenstern, Eugen Cristea, Alice Năstase Buciuța.

  „E nevoie, din păcate, de cele mai multe ori de durere profundă, pentru a vedea viața cu alți ochi și pentru a face schimbări radicale pentru noi înșine. Am pătruns înțelesul cuvântului „mama” mult mai adânc decât aș fi făcut-o fiind și azi alături de ea. Și de aceea, poate, cartea Giuliei și schimbarea pe care o scoate la lumină, având aceleași rădăcini ca și povestea mea, au un ecou puternic în inima și-n mintea mea. Dincolo de punctul nostru comun, cartea de față e o lecție de viață și o pildă de urmat. Are forță, are conținut puternic, aduce motivație și e o inspirație, înainte de toate. Îmi plac oamenii care se ridică din genunchi și găsesc o cale corectă, îndrăzneață, înțeleaptă spre lumină, spre a da sens drumului pe care se află, spre a merge mai departe. Îmi plac oamenii care știu că viața merită a fi prețuită și îi dau sens, bucurie de a fi trăită, farmec și savoare; oamenii pasionali și raționali totodată, cei care trăiesc cu responsabilitate și cu dorința de a construi temeinic, pentru a lăsa ceva durabil în urma lor.” (Andreea Marin)

   

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos