Produsul a fost adaugat in cos
  Mostenire de lider

  COD: RO20EXTRA

  Pret special

  29.00 Lei

  13.05 Lei

  Economisesti 15.95 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  ISBN: 9789738495579 Gen: Dezvoltare personala Limba: Romana Autor: Brooks, Stark, Caverhill Editura: BusinessTech Coperta: Brosata Pagini: 128 Format: Fizic

  Descriere

  Despre carte:
     Indrazneste sa traiesti astfel incat sa-i inspiri pe cei din jur sa-si schimbe viata in bine.
     Indiferent de pozitia pe care o ai in acest moment, daca provoci sau inspiri schimbari in vietile celor din jur, esti un lider. Si de vreme ce intr-un fel sau altul esti un lider, trebuie sa te gandesti la mostenirea pe care o creezi prin modul in care iti traiesti viata. Aceasta mostenire este suma tuturor schimbarilor pe care le aduci in vietile celorlalti. Vei lua hotararea sa actionezi cu gandul la schimbarile pozitive pe care vrei sa le inspiri prin mostenirea de lider sau vei lasa lucrurile la voia intamplarii?
     Printr-o parabola plina de miez aceasta carte iti arata cum sa creezi o mostenire pozitiva care sa-i inspire si sa-i hraneasca pe ceilalti. Vei afla ca mostenirea pe care o lasi ca lider este mostenirea conform careia traiesti. Astfel spus, este chiar modul in care alegi sa traiesti!
     Trei sunt caracteristicele care fac din orice persoana un lider remarcabil si de neuitat:
      - sa indrazneasca sa fie o persoana, nu o functie; "Marii lideri nu sunt mari datorita pozitiei pe care o detin, ci pentru ca inspira oamenilor incredere si respect".
        - sa indrazneasca sa relationeze cu toti cei din jur; " Nu te comporta ca si cand ai fi mai bun decat toti ceilalti, dar nici nu lasa pe nimeni sa se comporte de parca ar fi mai bun ca tine".
         - sa indrazneasca sa isi implineasca visul: "Un obiectiv nu este altceva decat un vis cu termen limita de indeplinire".

     Acestea sunt caracteristicele care pot face din tine, cititorule, un lider cu influenta pozitiva de durata asupra celor din jur! Odata ce vei dobandi aceste caracteristici poti sa fii sigur ca vei fi si tu un lider cu o mostenire minunata.

  Despre autori:
     Marta Brooks este, de mai bine de cincisprezece ani, un consultant de management respectat si apreciat, dar si un trainer inspirat si o oratoare motivationala talentata. Si-a dezvoltat ideologia de afaceri traversand etape in care a fost angajata a unor mari corporatii si altele in care a fost intreprinzator cu propria afacere. Isi foloseste vasta experienta practica pentru a stimula eficienta liderilor si a promova responsabilitatea in urmarirea obtinerii rezultatelor dorite.
     Subiectul principal tratat de Marta la seminarele organizate este " Mostenirea ta de lider: Cum sa determine schimbari pozitive in vietile celor din jurul tau".
     Julie Stark este propietar si director general al The Stark Solution, o firma de concepere si livrare a pachetelor de instruire in Chicago. Este specialista in crearea si dezvoltarea solutiilor de instruire in management destinate tuturor treptelor ierarhice ale unei organizatii. Avand mai mult de cincisprezece ani de experienta in consultanta acordata organizatiilor din domeniile comertului cu amanuntul, bancar, productiei si educatiei, Julie ofera o privire panoramica asupra conexiunilor dintre om si procesele de productie care face eficienta companiilor sa creasca.
     Sarah Caverhill a combinat cu success douazeci de ani de experienta in domeniul vanzarilor, managementului si resurselor umane cu o cariera fructoasa ca orator si consultant. In prezent, detine functia de vicepresedinte de vanzari pe zona de est la grupul de companii Ken Blanchard. Avand aceasta functie, pune in practica cu success toate teoriile pe care le-a emis si sugerat in calitate de consultant. Combinatia de experienta practica si cunoastere a teoriilor de avangarda i-au creat o perspective unica asupra a ceea ce este functional si eficient pentru un lider.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos