Produsul a fost adaugat in cos
  Pune-ti gandirea sub semnul intrebarii si schimba lumea

  - 20% Reducere

  12.00 Lei

  15.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978--606-639-002-6 Autor: Katie Byron Editura: For You Coperta: brosata Data aparitie: Aprilie 2013 Pagini: 176 Format: 140 x 200

  Descriere

  In aceasta carte convingatoare Byron Katie vorbeste despre problemele esentiale cu care ne confruntam cu totii - despre iubire, sex si relatii, sanatate, boala si moarte, parinti si copii, munca si bani si despre realizarea de sine. Intelepciunea plina de profunzime si de optimism, cuprinsa in aceste pagini, nu este o intelepciune artificiala, ci una absolut autentica.

  Nu numai ca aceasta carte va va ajuta in rezolvarea multor probleme, dar va va indrepta spre propria intelepciune si va va incuraja sa va puneti mintea sub semnul intrebarii, folosind cele patru intrebari simple, dar incredibil de eficiente, ale procesului de auto-analiza dezvoltat de Katie, numit „Lucrarea“. Katie este un exemplu viu al iubirii clare, atotcuprinzatoare, ce reprezinta adevarata noastra identitate. Intrucat ea si-a pus, cu multa seriozitate, propria minte sub semnul intrebarii, cuvintele pe care le rosteste sunt insotite de sentimentul de satisfactie sufleteasca, pe care il ofera intelegerea.

  Iata cele patru intrebari:

  1. Este adevarat?

  2. Poti fi absolut sigur ca este adevarat?

  3. Cum reactionezi, ce se intampla cand crezi acest gand?

  4. Cine ai fi tu, fara acest gand?

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos