Produsul a fost adaugat in cos
  Biocampuri si extaz

  - 20% Reducere

  14.40 Lei

  18.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 973-7978-36-6 Autor: JASMUHEEN Editura: For You Format: 140 x 200

  Descriere

  Fitness pentru patru corpuri, prin aplicarea retetei 2000. Co-crearea Paradisului.

  Această carte trebuie citită întrucât oferă un program complet personal, social şi global pentru crearea păcii şi Paradisului, din nou, pe Pământ.

  De ce să co-creăm paradisul? Pentru că putem!
  Avem toate instrumentele, înţelepciunea, toată iubirea şi toată puterea la dispoziţie. CHIAR AICI, CHIAR ACUM! Avem nevoie doar de dorinţa de a o face.Acordarea personală, socială şi globală nu este dificilă. Trebuie doar să avem claritate în ceea ce ne dorim.
  Dacă ceea ce ne dorim este pentru binele întregului, este benefic pentru specia noastră şi dacă ne-am dedicat vieţile pentru a servi, pentru a crea o schimbare pozitivă, atunci vom fi ajutaţi.
  Divinul nu este misterios; totul este doar o chestiune de matematică şi coduri, de raze de lumină şi unde sonore, iar canalele Graţiei pot fi accesate printr-o simplă modificare de frecvenţă. Avem nevoie doar de dorinţa de a face toate acestea şi de alinierea perfectă, care să inspire acţiunea perfectă ce creează rezultatul perfect.
  BIOCÂMPURI ŞI EXTAZ: Fitness pentru Patru Corpuri prin Reţeta 2000 şi Co-crearea Paradisului sunt cărţi care trebuie citite, întrucât oferă un program complet personal, social şi global pentru crearea păcii şi Paradisului, din nou, pe Pământ. Avem nevoie doar de dorinţă, întrucât instrumentele ne-au fost oferite cu generozitate.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos