Produsul a fost adaugat in cos

  Iubire, medicina si miracole

  39.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-756-010-7 Autor: Bernie S. Siegel, dr. Editura: Adevar Divin Pagini: 304 Format: 130 x 200

  Descriere

  Iubire, medicina si miracole. Invataminte despre autovindecare din experienta unui chirurg cu pacienti exceptionali - Bernie S. Siegel

  Folosind un set de teste psihologice, Leonard Derogatis a descoperit in 1979 ca pacientele cu cancer la san care simteau si isi exprimau liber mai multa manie, teama, depresie si vinovatie traiau mai mult decat pacientele care isi aratau mai putin aceste emotii.

  Cele care mureau in mai putin de un an se bazau mai mult pe reprimarea si negarea emotiilor si a altor mijloace psihologice de aparare.

  Ostilitatea pe care supravietuitorii au descarcat-o asupra medicilor lor a dus la concluzia, mentionata in Capitolul 1, ca ei au avut o relatie medic-pacient "proasta".

  Derogatis a folosit mijloace riguroase de control statistic pentru a include diferentele fizice dintre supravietuitorii pe termen scurt si cei pe termen lung.

  Rezultatele sale aduc dovezi stiintifice solide pentru munca unui grup de cercetatori care, cu trei decenii mai devreme, au fost "impresionati de atitudinea de aprobare politicoasa, umila, aproape dureroasa a pacientilor cu boli galopante, in contrast puternic cu personalitatea mai expresiva si uneori bizara" a celor care traiau mai mult...

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos