Produsul a fost adaugat in cos
  Regina Matricei

  - 50% Reducere

  14.50 Lei

  29.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  ISBN: 978-973-1701-28-8 Autor: JASMUHEEN Editura: For You Pagini: 264 Format: 140 x 200

  Descriere

  Regina Matricei - Cei ce acordează câmpurile

  Lumi fermecate şi lumi de haos, suferinţă – unite.
  Suflete de vrăjitori, de vrăjitoare – mântuite, reîntregite.
  Înţelepţi şi mentori, chemaţi să vegheze asupra sănătăţii acestor jucători.
  Legende, instrumente şi viziuni ce-i fac pe toţi câştigători.
  Patimi şi visare, cu vieţi în alte planuri duse.
  Regi ai Inimilor şi Regine ale Regatelor… cu afecţiune conduse.

  Regatul Fermecat a fost un tărâm dintr-un spaţiu străvechi, dintr-un câmp aflat dincolo de timp, un loc ce se asemăna cu un strat de viaţă blocat între lumi. Hosho l-a descris ca pe un tărâm din afara timpului, un câmp al posibilităţilor, în care totul era posibil pentru dansatorii timpului visării şi pentru cei înţelepţi. Era un loc ce deţinea puterea de a chema spre el suflete nevinovate, dar şi un loc periculos fără călăuzirea Zânei de Cristal şi a lupoaicei cenuşii – căci, de la apariţia Agrăi, au început să se întâmple lucruri ciudate în regatul în care, cândva, doar bunătatea putea prospera.

  Au fost odată doi copii care s-au trezit că trăiesc înapoi în timp, învăluiţi într-un tărâm de dincolo de timp, dintr-un câmp Fermecat… De ce se aflau ei acolo? Ce veniseră să facă?

  Vegheaţi de către Shadow, lupoaica, şi Crystalina, o zână a câmpurilor, copiii au întâlnit şi răul, dar şi adevărata vrajă a lumilor de paradis.

  Destinaţi să schimbe cursul istoriei, ei se luptă cu vrăjitoarea Agra şi cu vrăjitorul Seth, partenerul de viaţă al acesteia, şi cu o specie de inteligenţă artificială, ce tratează omenirea ca pe un virus ce trebuie eradicat.

  Ajutaţi de alchimiştii din vechime, Hosho, Bătrânii şi Doamna Luminii, cei doi copii pornesc într-o călătorie de transformări minunate, unindu-şi forţele pentru a descoperi secretul de reprogramare a Codurilor terradace şi de armonizare a lumilor.

  Prin înţelepciunea străveche, puternicele instrumente metafizice şi datorită viziunilor asupra viitorului oferite aici, această carte se adresează persoanelor de toate vârstele.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos