Produsul a fost adaugat in cos
  Vindecarea spirituala a corpului fizic

  39.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Gen: Dezvoltare spirituala ISBN: 9786069306253 Limba: Romana Subgen: Minte, corp, spirit Autor: Maureen Minnehan Jones Editura: Livingstone Coperta: Brosata Data aparitie: 2012 Pagini: 352 Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  ,,Vindecarea spirituala a corpului fizic'' - Maureen Minnehan Jones

  Autoarea ne explica in ce fel experientele de viata si intentiile sufletului afecteaza sistemele energetice, chakrele si procesul nostru de vizualizare, creand astfel bolile sau dimpotriva, grabind vindecarea.

  Maureen prezinta cei 12 pasi ai sistemului MO in termeni concisi si concreti, dupa care explica si cum sa folosim simbolul infinitatii pentru a integra si a consolida efectele MO. Maurren si-a folosit intelepciunea profunda si experientele de viata pentru a elabora un sistem de vindecare remarcabil de eficient si o interpretare prezentata intr-un mod stralucit.

  De ce e important acest lucru?

  Pentru ca asta face din Vindecarea spirituala a corpului fizic un manual de auto-vindecare si de servire a clientilor care poate, efectiv, sa salveze vieti. De asemenea, cartea ofera un model de lucru prin care sa intelegem factorii determinanti ai tulburarilor care stau in spatele afectiunilor fizice - atat pe cei de natura emotionala, cat si pe cei de natura sufleteasca.

  Forta sa consta in aceea ca ea ofera un exemplu de cum putem proceda pentru a le vindeca. Toate aceste lucruri fac din Vindecarea spirituala a corpului fizic un instrument didactic valoros, cu care oamenii pot sa lucreze pentru a se elibera de catusele rezultatelor povestii lor de viata. Aceasta realizare majora pentru vindecatorii care se ocupa de nivelul fizic, dar si pentru cei care lucreaza cu nivelul mental, va avea un impact major asupra modului in care privim si abordam afectiunile fizice.

  Cartea ar trebui sa stea pe biroul oricarui vindecator.... ba chiar, ar trebui sa existe in fiecare casa.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos