Produsul a fost adaugat in cos
  Gramatica limbii romane pentru gimnaziu (editia a II-a). Conform cu DOOM

  89.00 Lei

  53.40 Lei

  Economisesti 35.60 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Gen: Dictionar de Limba Romana ISBN: 978-606-096-143-7 Limba: Romana Autor: Academia Romana, Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti Editura: Univers Enciclopedic Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Pagini: 480 Format: 17 x 24 cm

  Descriere

  De ce o gramatica scolara? Pentru ca, odata cu noua Programa, este momentul cel mai potrivit pentru regandirea acestui tip de gramatica, mai putin deschis, prin natura lui, innoirilor teoretice si descriptive. Interesul pentru o gramatica scolara, adusa la zi sub aspectul exigentelor didactice si stiintifice, este o preocupare general europeana.


  Ca noutate a cartii, se insista asupra unei legari a gramaticii si de alte obiective decat cele pur gramaticale: relatia dintre
  gramatica si formarea cuvintelor, gramatica si comunicare, gramatica si fonetica, gramatica si lexic, gramatica si stilistica. Totodata,, este prima gramatica scolara care incearca raportarea gramaticii romanesti la gramaticile altor limbi, cunoscute elevilor de la lectiile de limbi straine, pentru a le transmite acestora ideea de invatare constienta si comparativa.


  Cartea propune si o serie de exercitii, insotite de rezolvsri integrale. Diversitatea tematica si de obiective a exercitiilor il pun pe elev in situatiile cele mai diverse, ferindu-l de rutina si de limitarea cerintelor. Gramatica de fata nu este un manual scolar si nu se substituie manualelor scolare, ci reprezinta un auxiliar pentru elevi si profesori in aprofundarea cunoatintelor de gramatica pentru clasele gimnaziale. De ce o gramatica scolara? Pentru ca, odata cu noua Programa, este momentul cel mai potrivit pentru regandirea acestui tip de gramatica, mai putin deschis, prin natura lui, innoirilor teoretice si descriptive. Interesul pentru o gramatica scolara, adusa la zi sub aspectul exigentelor didactice si stiintifice, este o preocupare general europeana.


  Ca noutate a cartii, se insista asupra unei legari a gramaticii si de alte obiective decat cele pur gramaticale: relatia dintre
  gramatica si formarea cuvintelor, gramatica si comunicare, gramatica si fonetica, gramatica si lexic, gramatica si stilistica. De asemenea, este prima gramatica scolara care incearca raportarea gramaticii romanesti la gramaticile altor limbi, cunoscute elevilor de la lectiile de limbi straine, pentru a le transmite acestora ideea de invatare constienta si comparativa.
  Cartea propune si o serie de exercitii, insotite de rezolvari integrale. Diversitatea tematica si de obiective a exercitiilor il pun pe elev in situatiile cele mai diverse, ferindu-l de rutina si de limitarea cerintelor Gramatica de fata nu este un manual scolar si nu se substituie manualelor scolare, ci reprezinta un auxiliar pentru elevi si profesori in aprofundarea cunostintelor de gramatica pentru clasele gimnaziale.

  Noutati

  46.00 Lei

  70.00 Lei

  49.00 Lei

  40.00 Lei

  44.91 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  65.00 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos