Produsul a fost adaugat in cos
  DIN FRAC IN ZEGHE

  20.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 9789737363312 Gen: Memorii, jurnale Limba: Romana Autor: STEFAN ANDREI Editura: Orizonturi Coperta: brosata Greutate: 0.350 Data aparitie: 2017 Pagini: 368 Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  O incredibila poveste de dragoste in care iubirea si suferinta se impletesc. Inselata de partener, adorata de un barbat cu cincisprezece ani mai tanar, Paule, aflata in pragul unei noi relatii este nelinistita, ezitanta. Dorinta de fericire, de tinerete o determina sa faca acest pas. Nu ii este clar daca e pasiune adevarata sau doar o toana. Important este ca se simte iubita si ocrotita. Si, totusi, ceva nu merge. Are senzatia ca ceva ii lipseste…


  Din frac in zeghe. Istoriile mele dintr-un patrar de veac romanesc este o fascinanta si emotionanta confesiune a lui Stefan Andrei, cel care, vreme de 25 de ani, a ocupat functii politice si de stat in regimul comunist, iar timp de opt ani a fost ministrul de Externe al Romanei.

  Din aceste demnitati, el a fost martorul celor mai importante convorbiri, decizii si evenimente internationale petrecute in spatele usilor inchise, in prezenta unor personalitati de prim rang ale politicii mondiale, si a asistat dinauntru la inaltarea si decaderea lui Nicolae Ceausescu.

  In acest volum, de o covarsitoare importanta documentara si istorica, apar ca personaje fie lideri marcanti ai comunismului, care i-au fost tovarasi, precum Gh. Gheorghiu Dej, I. Gh. Maurer, Chivu Stoica, Manea Manescu, Alexandru Draghici, Ion Iliescu sau Ilie Verdet, fie lideri notorii ai lumii de atunci, cum ar fi Leonid Ilici Brejnev, Iosip Broz Tito, Todor Jivkov, Valery Giscard d'Estaing, Francois Miterrand, Gerald Ford, Fidel Castro, Helmut Schmidt, George Bush senior, Anwar El-Sadat, Yasser Arafat sau Muammar al Gaddafi.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos