Produsul a fost adaugat in cos
  Drept penal. Partea generala

  35.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  ISBN: 978-606-719-735-8 Autor: Oana Elena Galateanu Editura: Trei Data aparitie: Mai 2016 Pagini: 184 Format: 130 x 200

  Descriere

  Lucrarea doreste ca prin schematizarea aspectelor teoretice de drept penal general si prin grilele incluse sa vina in sprijinul studentilor facultatilor de Drept care incep studiul dreptului penal, celor care doresc sa devina licentiati in Drept si nu in ultimul rand celor interesati de a se perfectiona, aspiranti la a deveni  membri ai Barourilor de avocati din tara pentru a-si indeplini visurile si a putea deveni practicanti ai dreptului penal.

  Oana Elena Galateanu este fost procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, in prezent fiind lector universitar doctor in cadrul Facultatii de Stiinte Juridice, Sociale si Politce din cadrul Universitatii “Dunarea de Jos”Galati.

  Este autoarea a numeroase studii si articole aparute in reviste de specialitate recunoscute in plan national si incluse in baze de date internationale; de asemnea este autoarea cartilor: Procedura plangerii prealabile in procesul penal roman (Editura Fundatiei Universitare “Dunarea de Jos”, Galati 2008), Teme de drept penal general vol. I – II (Editura Pro Universitaria, Bucuresti 2015), Dreptul concurentei comerciale. Teste grila (Editura Fundatiei Universitare “Dunarea de Jos”, Galati 2010).

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos