Produsul a fost adaugat in cos
  Economia si pandemia. Ce urmeaza?

  49.95 Lei

  44.00 Lei

  Economisesti 5.95 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Gen: Economie ISBN: 9789734684373 Limba: Romana Autor: DANIEL DAIANU Editura: Polirom Coperta: Brosata Data aparitie: 2021 Pagini: 368 Format: Fizic

  Descriere

  „Iata o noua carte a lui Daniel Daianu cu «un alt fel de continut»: criza sanitara si economica fara precedent, pagubele produse si problemele refacerii echilibrelor macroeconomice, marile provocari la care sunt supuse nu numai sistemul finantelor publice si cel bancar, ci si mersul integrarii economice, institutionale si politice europene, precum si insasi democratia liberala. Este o carte care pune numeroase intrebari si cauta raspunsuri la problemele economice, sociale si politice fundamentale cu care se confrunta lumea actuala, carte care merita sa fie citita.” (Academician Aurel Iancu)

  „Criza COVID-19 a fost numita de FMI o criza ca nici alta. Cartea de fata explica de ce este asa, imbinand perspectiva globala cu cea autohtona. Iar lectura este captivanta pentru ca autorul ofera o suma de reflectii asupra consecintelor crizei, asupra gandirii economice si a rationamentelor economice, asupra politicii economice, toate nevoite sa se adapteze, pentru deslusirea viitorului dupa pandemie. Incercarea de a ancora evolutia economiei romanesti in acest context este cum nu se poate mai bine-venita.” (Ella Kállai, doctor in economie, Paris 1 Panthéon-Sorbonne si CERGE-EI, Praga)

  „Economia si pandemia. Ce urmeaza? ofera o analiza excelenta a contextului economic prezent. Examinarea efectelor pandemiei in economie ocupa un loc central in volum, care insa trateaza si alte teme de interes actual pentru Romania, de la optiunile de politici economice pana la aderarea la zona euro. Este o carte ce indeamna la reflectie, necesitatea de reformare a capitalismului apare ca o consecinta a schimbarilor structurale profunde care au loc in acest moment in economia globala.” (Laurian Lungu, doctor in economie, Cardiff Business School)

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos