Produsul a fost adaugat in cos
  Introducere in studiul schimbarii organizationale

  32.00 Lei

  28.80 Lei

  Economisesti 3.20 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-26-1472-0 Limba: Romana Editura: Pro Universitaria Coperta: Stiinte psiho-sociale Data aparitie: 2022 Pagini: 176 Colectia: Lucian Sfetcu Format: Fizic

  Descriere

  Aceasta lucrare este, intr-o foarte mare masura, rezultatul studiilor doctorale in domeniul sociologiei, finalizate cu sustinerea tezei cu titlul „Dezvoltarea organizationala in cadrul organizatiilor non-profit” la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. 

  In primele trei parti ale lucrarii sunt prezentate si analizate principalele teorii din sfera studiilor organizatiilor si din domeniul dezvoltarii organizationale, tipurile principale de organizatii si modurile in care acestea pot fi structurate, cat si modelele principale de schimbare organizationala.  

  Studiul de caz prezentat in ultima parte a lucrarii studiaza si incearca sa prezinte intr-un mod cat mai autentic in care o organizatie nonprofit, furnizor de servicii sociale, finantata in mare masura prin proiecte europene, reuseste sa se dezvolte, sa gestioneze resurse financiare, materiale si umane intr-un context foarte dinamic in care cererea de servicii sociale este ridicata, insa finantarea nu este una constanta si predictibila. Studiul arata impactul pe care il are discontinuitatea finantarii proiectelor din domeniul social asupra unui ONG, dar si modul in care acesta reuseste sa gestioneze si sa se adapteze acestor fluctuatii. Rezultatul acestui studiu consta intr-o mai buna intelegere a obstacolelor cu care se confrunta o astfel de organizatie, dar si intr-un set de recomandari care pot fi puse in practica in vederea dezvoltarii organizationale si obtinerii unui grad mai ridicat de eficienta si de independenta.

  Alte carti din cadrul colectiei Stiinte psiho-sociale:

  • Rolul organizatiilor nonprofit in elaborarea, implementarea si evaluarea politicilor publice de sanatate. Studiu de caz: controlul tuberculozei in Romania
  • Metode si tehnici in asistenta sociala

  Noutati

  179.99 Lei

  36.90 Lei

  49.96 Lei

  69.69 Lei

  37.35 Lei

  51.30 Lei

  40.50 Lei

  37.80 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos