Produsul a fost adaugat in cos
  Pachet Enciclopedii pentru copii. Set 3 carti

  219.00 Lei

  175.20 Lei

  Economisesti 43.80 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Gen: Enciclopedie Limba: Romana Autor: Benoit Delalandre Nicholas Harris Editura: Corint Coperta: Cartonata Data aparitie: 2021 Pagini: 128 + 128 +80 Format: Fizic

  Descriere

  Pachetul Enciclopedii contine urmatoarele titluri:

  1. Enciclopedia Larousse pentru copii 

  Cum au disparut dinozaurii?

  Cum rezista animalele la frig… sau la caldura?
  Care este secretul ochilor nostri?
  Ce este o eruptie vulcanica?
  Care este originea Universului?
  Cum vanau oamenii preistorici?
  Ce ascunde mormantul faraonului Tutankhamon?
  Cu ce se aseamana corabiile vikinge?
  Vei gasi toate raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele in aceasta incredibila enciclopedie, care cuprinde sapte parti:
  - Dinozaurii
  - Animalele
  - Corpul uman
  - Pamantul
  - Universul
  - Preistoria
  - Istoria

  O sursa de informatii clare si exacte.  Recorduri si rubrici variate. Ilustratii si scheme detaliate. Porneste fara intarziere in aventura descoperirii! Ce armuri purtau cavalerii?

  2. Enciclopedia stiintelor pentru copii Orpheus Ed. III / Enciclopedia stiintelor le ofera copiilor informatii numeroase, bine documentate si actuale despre lumea in care traim, explicate pe intelesul lor.

  Sunt prezentate stelele si galaxiile, sistemul solar, Pamantul si Luna, fenomenele naturale, corpul uman, animalele si vegetatia, climatele, continentele lumii, religia, limbile si scrierea, masurarea timpului, cinematograful si instrumentele muzicale, transporturile de-a lungul timpului, istoria omenirii si multe altele.

  Cadrele didactice si parintii vor descoperi in aceasta extraordinara aparitie editoriala un adevarat auxiliar scolar. Multitudinea ilustratiilor, hartile tematice si explicatiile lor fac din Enciclopedia stiintelor un adevarat instrument de lucru pentru elevi, care-i ajuta sa asimileze cu usurinta toate informatiile.

  3. Atlasul ilustrat al lumii pentru copii / Atlasul de fata, conceput special pentru copii, reprezinta suportul cartografic ideal pentru cei care vor sa descopere intr-un mod original fascinanta lume in care traim, in toata complexitatea ei.


  Caracterul inovator al acestei carti, care constituie in acelasi timp si un util instrument de lucru pentru elevi, consta in faptul ca numeroasele harti faciliteaza intelegerea si fixarea informatiilor importante, astfel:
  • - hartile continentelor sunt prezentate atat din punct de vedere politic, cat si fizic, cele din urma fiind imbogatite cu aspecte tematice: de la principalele resurse de subsol si activitatile economice specifice (industria, cultura plantelor, cresterea animalelor, turismul) pana la fauna predominanta;
  • - hartile tarilor sunt prezentate individual sau grupate pe regiuni, fiecare pagina dubla-deschisa continand totodata ilustratii si explicatii - localizate pe harta sau complementare acesteia -, locuri si obiective de interes, curiozitati etc.

   

  Noutati

  35.90 Lei

  49.90 Lei

  27.90 Lei

  49.90 Lei

  109.00 Lei

  29.00 Lei

  49.99 Lei

  44.99 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos