Produsul a fost adaugat in cos
  Starea natiei

  - 15% Reducere

  24.65 Lei

  29.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 9789730211207 Autor: Dragos Patraru Coperta: brosata Pagini: 191 Format: 130 x 200 mm

  Descriere

  Starea natiei de Dragos Patraru este in fapt o culegere de texte (refacute pentru a fi publicate intr-o editie tiparita) din emisiunea Starea natiei si din pastila Starea zilei. Lucrarea contine 120 de texte aparute in emisiune, dar si 30 de texte noi, scrise de Mihai Radu si Dragos Patraru, special pentru aceasta „editie speciala tiparita” a emisiunii. Acestea sunt grupate pe patru capitole: romani si Romania, politica, social si viata, desigur, denumite sugestiv in carte.

  Zece dintre texte sunt insotite si de desenele cunoscutului Mardale.

  Asumandu-si misiunea publica si confruntandu-se zilnic cu presiuni mari, atat externe, cat si interne, pentru scoaterea de pe post a emisiunii, realizatorii isi propun, folosind elementele umorului, sa informeze si sa educe publicul, taxand orice fel de derapaj si avand o pozitie constant critica, fie ca e vorba de politica, administratie sau mass-media.

  Cresterea rezistentei la manipulare, combaterea stereotipurilor si dezvoltarea spiritului critic se numara, de asemenea, printre obiectivele acestei emisiuni, care aduna zilnic in fata televizoarelor (premiera de seara si reluarea de dimineata) peste 600.000 de romani.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos