Produsul a fost adaugat in cos
  Agenda farmaceutica si produse cosmetice

  30.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  ISBN: 9789737363924 Gen: Farmacie Limba: Romana Autor: TEODORA COSTEA Editura: Orizonturi Coperta: brosata Greutate: 0.400 Data aparitie: 2019 Pagini: 752 Format: 11 x 19 cm

  Descriere

  Aceasta agenda farmaceutica a fost elaborata in concordanta cu ultimele date din domeniu, intr-un format care sa permita utilizarea sa facila si in afara cabinetelor de consultatii.
   
  Autoarea Teodora Costea este licentiata a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Facultatea de Farmacie, farmacist specialist (specialitatea farmacie clinica din anul 2012) si cadru universitar la Facultatea de Farmacie din Bucuresti (din anul 2009).
  Activitatea sa stiintifica consta in 31 de comunicari prezentate la congrese si sesiuni de comunicari stiintifice, precum si publicarea a 11 articole de specialitate in reviste cotate 151 si BDI.Din anul 2013 detine titlul de doctor in stiinte medicale, domeniul farmacie, cu lucrarea „Cercetari asupra unor produse vegetale indigene pentru valorificarea terapeutica in afectiuni metabolice”.
  Anterior, autoarea a desfasurat si o activitate practica, detinand functia de farmacist intr-o unitate cu circuit deschis si apoi in Spitalul Municipal, unde a efectuat stagiul de rezidentiat. Scrisa intr-o forma concisa, usor accesibila si altor categorii profesionale, lucrarea se constituie ca un instrument de lucru deosebit de valoros.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos