Produsul a fost adaugat in cos
  Farmacologie homeopata (ecologica) - Volumul I - Farmacologie generala

  40.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 9786065911116 Autor: Dumitru Dobrescu Editura: Universitara Editia: a III-a Data aparitie: 2011 Pagini: 376 Format: A5

  Descriere

  Prima editie a acestei carti, aparuta în martie 2007, a fost si prima carte din lume, în domeniul respectiv. Ea poate fi considerata ca reprezentând bazele si constructia unei noi stiinte, aceea a relatiilor medicamentului homeopat cu organismul, pe fundamentul pus de Hahnemann pentru Homeopatia clasica.

  Fiind o premiera internationala si având în vedere particula­ritatile subiectului care se refera la o tema putin cunoscuta si/sau controversata în mod curent, din necunoastere („Cei care lauda homeopatia nu au totdeauna o cunoastere mai precisa decât cei care o denigreaza” – Pierre Vannier), am considerat util sa cuprinda mai mult decât continutul specific al noii stiinte. De aceea am conceput o carte neconventionala si am introdus o prima parte, cu capitole introductive, continând enunturi, argumentatii, justificari, care sa pregateasca un teren aperceptiv, propice întelegerii problemelor si care sa ofere multe date indispensabile cu caracter formativ, informativ si filozofic. Ideea s-a dove­dit inspirata, motiv pentru care partea introductiva este mentinuta si la editia a treia, cu unele completari.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos