Produsul a fost adaugat in cos
  MEMOMED 2015

  75.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  ISBN: 2069-2450 Autor: Dumitru Dobrescu Editura: Universitara Data aparitie: 2014 Pagini: 1416 Format: 10,5 X 19,5

  Descriere

  Update: Memomed 2016 a aparut si este disponibil incepand cu data de 15 ianuarie.

  Memomed 2015 este recomandat atat medicilor si farmacistilor cat si celor interesati de cunoasterea celor mai noi informatii si practici terapeutice.

  MEMOMED 2015 – EDIȚIA 21 este structurat în două volume: Memorator de farmacologie alopată si Ghid farmacoterapic alopat şi homeopat.

  Memoratorul de farmacologie alopată, primul volum al lucrării, este o ediţie revizuită şi adăugită, cu informaţii actualizate privind denumirile, caracteristicile și utilizarea corectă a medicamentelor.

  Avand 1176 pagini, volumul este conceput să acopere nevoia de informare a medicilor şi farmaciştilor, cu datele de uz curent privind medicamentele înregistrate din România.

   

  Ghidul farmacoterapic alopat şi homeopat dă ocazia specialiştilor şi nespecialiştilor, să consulte, comparativ, cele două terapii, pentru lărgirea orizontului de tratamente ce pot fi prescrise în diferite afecţiuni. Ghidul are 336 de pagini.

   

  In această ediţie a MEMOMED-ului, autorii sub coordonarea domnului Academician Prof. Dr. docent Dumitru Dobrescu, propun solutii pentru ca alopatia şi homeopatia sa fie recunoscute drept entitati egale ale domeniului medicamentului, iar farmacologia homeopată să devină obiect de studiu obligatoriu în facultatile de medicina și farmacie, la egalitate cu farmacologia alopată.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos