Produsul a fost adaugat in cos
  FASCINATIA DANSATORULUI

  20.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  ISBN: 9789737361080 Gen: Fictiune Subgen: Thriller Autor: IRIS JOHANSEN Editura: Orizonturi Coperta: brosata Greutate: 0,300 Data aparitie: 2009 Pagini: 540 Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  In cea de a treia carte a Trilogiei Dansatorului, IRIS JOHANSEN ne aduce in lumea zilelor noastre. Statuia de o exceptionala valoare, Dansatorul Vantului, continuã sã fascineze si sã rãmânã subiect de intrigi.


  Un scriitor de romane politiste are o idee care ar putea duce la aflarea identitatii membrilor unei bande ce terorizeaza Europa si a hotilor unor lucrari de arta inestimabile. In mijlocul unor evenimente care ii starnesc dorinta de razbunare, carismaticul Alex Karazov o intalneste pe Caitlin Vasaro si ii face acesteia o propuneare de afaceri care ii readuce tinerei femei speranta de a-si salva mostenirea aflata in pericol.


  Peste Atlantic, secretarul lui Jonathan Andreas, candidat la presedintia Statelor Unite, studiaza jurnalele familiei Andreas, in speranta ca va reusi sa afle mai multe despre Dansatorul Vantului, aflat in posesia acestei familii.


  Interesele tuturor acestor oameni se impletesc in moduri inimaginabile. Intr-un fel sau altul, toti vor sa se afle in posesia sau macar in apropierea Dansatorului Vantului. Aventurile lor ne poarta de la un capat la altul al Europei, dar si in Statele Unite si in exoticul Istambul, cu lumea lui interlopa. Povestea se rotunjeste prin intoarcerea la ruinele cetatii Troia, acolo unde a inceput odiseea statuii Dansatorul Vantului si unde, se pare, urmeaza sa se scrie ultimul capitol din aventurile personajelor noastre. Aici, Cailtin si Alex incearca sa descifreze inscriptia de pe statuie.

  Ce mistere va dezlega aceasta inscriptie? Ce se va intampla cu Dansatorul Vantului? Va supravietui lacomiei si nesabuintei oamenilor? Raspunsurile la aceste intrebari, dar si multe altele, se gasesc in FASCINATIA DANSATORULUI.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos