Produsul a fost adaugat in cos
  Baiatul care voia sa-si construiasca lumea

  - 20% Reducere

  31.20 Lei

  39.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  Gen: Fictiune ISBN: 978-606-400-021-7 Limba: Romana Autor: Keith Stuart Editura: Trei Coperta: Brosata Data aparitie: 2017 Pagini: 464 Format: Fizic

  Descriere

  Faceți cunoștință cu Alex, un tată aflat în derivă. Își iubește soția, pe Jody, dar a uitat cum să i-o arate. Își iubește fiul, pe Sam, dar nu-l înțelege. Ceva tre­buie să se schimbe. Iar schimbarea trebuie să vină chiar de la Alex.
  Faceți cunoștință cu Sam, un băiat de opt ani, frumos, uimitor, autist. Pentru el, lumea e un puzzle pe care nu-l poate rezolva singur.
  Dar când Sam începe să joace Minecraft, se des­chide o lume în care Alex și fiul său se pot descoperi atât pe ei înșiși, cât și unul pe celălalt… E oare posibil ca această familie dezbinată să-și construiască iarăși o viață împreună, pas cu pas?

  "Lectura acestei cărți te va trece printr-o mulțime de stări și emoții pe care fie toc­mai le-ai experimentat ca părinte, fie îți aduci aminte că le-ai trăit demult, pe când erai copil. Keith Stuart ne reamintește atât de frumos un lucru pe care n-ar trebui să-l uităm niciodată: că nu e absolut nimic în neregulă să fii altfel." - Alex Zamfir, autorul cărții Cel mai bun tată

  "Un roman minunat, înduioșător și profund despre familie, prietenie și iubire." - Daily Mail

  "Un subiect delicat, descris cu foarte multă sinceritate." - The Guardian

  "O poveste nespus de frumoasă." – Heat

  "Amuzant, bine construit și scris cu imensă empatie. M-a încântat." - Graeme Simsion, autorul romanului Proiectul Rosie

  Keith Stuart scrie despre jocurile video pentru publicația The Guardian. A lucrat la revista de mare impact Edge, îna­inte să devină freelancer și să se ocupe de fenomenul jocurilor video pentru publicații precum The Official PlayStation Magazine, PC Gamer și T3. De asemenea, a scris despre arta digitală și interactivă pentru revista Frieze.

  Băiatul care voia să-și construiască lumea, romanul său de debut, este o poveste despre un tată care vrea să comunice cu fiul lui autist; un tată care a uitat cum să se joace. O poveste despre cum să lăsăm lucrurile să se întâmple, despre ce înseamnă să fii copil – în felul acesta a învățat Keith ce este cel mai important în viața sa, începând cu propriul fiu.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos