Produsul a fost adaugat in cos
  Coroana de oase aurite

  69.90 Lei

  55.92 Lei

  Economisesti 13.98 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-33-8185-0 Gen: Fictiune Limba: Romana Subgen: Fantasy Autor: Jennifer L. Armentrout Editura: Litera Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Pagini: 832 Colectia: New Moon Format: Fizic

  Descriere

  Coroana de oase aurite, de Jennifer L. Armentrout, este al treilea volum din seria Blood and Ash

  Primul Volum al seriei Blood and Ash este Din sange si cenusa, iar al doilea volum este Regatul focului si al dorintei!

  A FOST O VICTIMĂ ȘI O SUPRAVIEȚUITOARE...

  Poppy nu a visat niciodată că avea să găsească dragostea pe care o împărtășește acum cu Prințul Casteel. Își dorește să se bucure de fericirea alături de el, dar mai întâi trebuie să îl elibereze pe fratele lui și să îl găsească pe al ei, o misiune periculoasă, ale cărei urmări sunt greu de anticipat. Fiindcă Poppy este Aleasa, Cea Binecuvântată. Adevărata conducătoare a Atlantiei. Prin vene îi curge sângele Regelui Zeilor, iar coroana și regatul sunt ale ei de drept.

  INAMICĂ ȘI RĂZBOINICĂ...

  Poppy nu și-a dorit decât să fie stăpâna propriei vieți, nu și a altora, dar acum trebuie să aleagă între a renunța la dreptul ei din naștere și a accepta coroana de oase aurite, devenind Regina din Carne și Foc. Însă, pe măsură ce păcatele întunecate și secretele îmbibate în sânge ies la iveală, deasupra tuturor se ridică o forță de mult uitată ce reprezintă un pericol de netăgăduit. Și nu se va opri din a face tot posibilul ca râvnita coroană să nu ajungă pe capul lui Poppy.

  IUBITĂ ȘI SUFLET-PERECHE...

  Dar cel mai mare pericol pentru ei doi și pentru Atlantia este reprezentat de Regina din Sânge și Cenușă, care are propriile planuri și care a așteptat secole întregi pentru a și le duce la îndeplinire. Poppy și Casteel trebuie să facă imposibilul ‒ să meargă în Ținuturile Zeilor și să-l trezească pe însuși Regele Zeilor. Și, pe măsură ce secrete șocante și trădări dureroase ies la lumină, iar dușmanii apar și amenință tot ce contează cu adevărat pentru Poppy și Casteel, cei doi vor descoperi cât de departe sunt dispuși să meargă pentru poporul lor ‒ și unul pentru altul.

  ȘI ACUM, VA DEVENI REGINĂ...

  Jennifer L. Armentrout este o celebra autoare de bestselleruri. Seriile publicate pana in prezent de Jennifer L. Armentrout sunt: Wait for you, Gamble Brothers, Frigid, Nephilim Rising, Covenant, Seria lux, The Dark Elements, Titan si Wicked. Toate titlurile semnate de Jennifer Armentrout si traduse in romana, le gasiti pe site-ul Librex.ro.

  Seria Mesagerul contine urmatoarele carti:

  Furie si Furtuna

  Ruina si Blestem

  Din seria Titanii fac parte cartile:
  • Volumul 1: Intoarcerea
  • Volumul 2: Puterea
  • Volumul 3: Lupta

  Noutati

  34.90 Lei

  179.99 Lei

  36.90 Lei

  49.96 Lei

  69.69 Lei

  37.35 Lei

  51.30 Lei

  37.80 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  31.20 Lei

  31.92 Lei

  27.45 Lei

  31.99 Lei

  24.75 Lei

  31.92 Lei

  31.99 Lei

  24.75 Lei

  22.50 Lei

  16.45 Lei

  24.75 Lei

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos