Produsul a fost adaugat in cos
  Pachet Dan Brown - Seria Robert Langdon. Set 4 carti

  167.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 9786068255288 Autor: Dan Brown Editura: Rao Data aparitie: 26 August 2013 Format: Hardcover

  Descriere

   

  Comanda acum intreaga colectie de carti Robert Langdon cu 10% reducere!

  Pachetul Dan Brown - Seria Robert Langdon contine 4 volume:

  - Codul lui Da Vinci

  - Simbolul pierdut

  - Ingeri si demoni

  - Inferno

   

  Codul lui da Vinci a petrecut 120 de săptămâni în top 10 al celor mai bine vândute cărţi, alcătuit de Sunday Times, dintre care 68 de săptămâni pe locul 1. A fost tradus în peste 51 de limbi.

  Simbolul pierdut este cel mai bine vândut titlu în format cartonat pe piaţa din Marea Britanie, unde s-a vândut în total în peste 1.37 milioane de exemplare. 

  Inferno este cel de-al patrulea roman din seria Langdon, precedat de Îngeri şi demoni, Codul lui da Vinci — care s-a vândut în mai mult de 81 de millioane de exemplare în întreaga lume şi l-a consacrat pe Brown drept cel mai bine vândut autor de cărţi pentru adulţi — şi Simbolul pierdut.

  Titlul cărţii nu a fost făcut public de la început, ci a fost dezvăluit cu ajutorul cititorilor. Prin postări pe Facebook sau mesaje pe Twitter, fotografiile de profil ale cititorilor s-au adăugat unui mozaic digital, divulgând treptat titlul cărţii – INFERNO – cu trimitere la poemul lui Dante.

  „Deşi am studiat Infernul lui Dante în studenţie, doar recent, în timp ce făceam cercetare în Florenţa, am început să apreciez cu adevărat influenţa durabilă a lucrării lui Dante asupra lumii moderne” a declarat Brown. Autorul a divulgat foarte puţine despre intriga romanului, spunând doar “sunt încântat să pot purta cititorii într-o călătorie către adâncurile acestui domeniu misterios… un peisaj împânzit de coduri, simboluri şi pasaje secrete.” (Dan Brown)

   

  Titluri de la acelasi autor

  55.99 Lei

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos