Produsul a fost adaugat in cos
  Umbre Calde

  - 10% Reducere

  26.99 Lei

  30.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  Gen: Fictiune ISBN: 978-973-183-114 Limba: Romana Autor: Pavel Corutz Editura: Stefan Coperta: brosata Data aparitie: 2019 Pagini: 318 Format: Fizic

  Descriere

  Gerul Bobotezei muşca fără milă din oameni şi din păsărelele iernii. Trecătorii zgribuliţi de frig păreau nişte fantome pe fondul ceţos al zilei, vrăbiile se ascundeau pe sub streşini, pomii scârţâiau de gheaţa depusă pe crengi.
   
  Jean păşea îngândurat pe Calea Victoriei, cu mâinile în buzunarele cojocului şi cu căciula trasă pe ochi. Mergea acasă, pentru un prânz pregătit de Diana cu multă dragoste, spusese ea. în dreptul cofetăriei Capşa, un glăscior de copil îl făcu să tresară din gânduri:
   
  -    Indură-te, creştine!
   
  O fetişcană de vreo şaisprezece ani, îmbrăcată în strai de călugăriţă, strângea la piept un cartonaş şi un carneţel. Ochii ei albaştri înotau în lacrimi, iar faţa îi era roşie ca bogaziul din cauza gerului. Fata cerşea pentru un schit în construcţie, ca multe alte călugăriţe.
   
  -    Fie-ţi milă, creştine!
   
  Deja mila îl cuprinsese pe Jean, deşi nu era creştin. Ce suflet câinos aruncase în frigul cumplit copila aceea nevinovată? Se opri, scoase o bancnotă de un milion de lei şi i-o întinse. Fata făcu ochii mari, întinse carnetul şi întrebă, dârdâind de frig:
   
  -    Pe cine să trec în pomelnic?
   
  -    Jean mă cheamă...

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos