Produsul a fost adaugat in cos

  Omul etern

  39.90 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-587-053-6 Autor: G. K. Chesterton Editura: All Pagini: 408 Format: 110 x 180

  Descriere

  • Un volum de eseuri apartinand unui „geniu colosal” - George Bernard Shaw
  • Reconstituie calatoria spirituala a intregii omeniri
  • „Cel mai bun aparator al crestinatatii” – C. S. Lewis

  G. K. Chesterton surprinde evolutia spirituala a omului, cu accent pe civilizatia vestica. In mare masura, Chesterton a scris aceasta carte, publicata in 1925, pentru a combate teoriile lui H. G. Wells din lucrarea sa The Outline of History. Acesta sustinea ca omul se trage din animale, iar Isus a fost un simplu om. Dar Omul etern este mai mult decat un volum apologetic. Autorul formuleaza raspunsuri complexe si rafinate la principalele obiectii ridicate impotriva crestinismului. Mai mult decat atat, face un inventar savuros al tuturor bizareriilor generate de cei care sustin ca Hristos si religia lui au acelasi statut cu al altor mituri si credinte religioase.

  G. K. Chesterton (1874-1936) a fost un scriitor, istoric, teolog si apologet catolic englez pe care bunul sau prieten George Bernard Shaw l-a numit „un geniul colosal”. Inspirat de un catolicism militant si stapanit de o placere nedisimulata de a scrie, G. K. Chesterton a lasat mii de pagini de filosofie, literatura, jurnalistica, critica literara si sociala, prelegeri publice si eseistica. A scris in jur de 80 de carti, sute de poezii, aproximativ 200 de povestiri si 4 000 de eseuri. A publicat in Daily News, The Illustrated London News si in ziarul sau personal, G. K`s Weekly. A contribuitla redactareaprestigioasei Encyclopædia Britannica.

  Colectia IN NUCE aduna fragmente „vesnic verzi” din cultura omenirii, impletind discursuri din arta, literatura, stiinte sociale si religie. Dincolo de renumele autorilor si de valoarea titlurilor pentru fiecare domeniu in parte, acestea sunt pilde ale intelepciunii universale din toate vremurile.


  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos