Produsul a fost adaugat in cos
  Gramatica limbii germane - Editia 2014

  - 30% Reducere

  38.43 Lei

  54.90 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Gen: Didactica ISBN: 973-653-907-5 Limba: Romana Autor: Aurelia Calugarita Cornelia Danciu Editura: Corint Coperta: brosata Data aparitie: 2014 Pagini: 448 Format: Fizic

  Descriere

  Lucrarea de fata se adreseaza celor care invata limba germana ca limba straina, de la incepatori pana la cei cu nivel mediu: elevi de gimnaziu si liceu sau adulti care vor sa isi improspateze, sa isi consolideze si sa isi adanceasca cunostintele de gramatica a limbii germane.

  Explicatiile sunt insotite de exemple concludente, cu traducerea lor in limba romana, si, uneori, si de sugestii de invatare. In tratarea unor probleme, am urmarit raportarea la structurile limbii romane.

  Gramatica este structurata pe doua capitole mari: Parti de vorbire (I) si Parti de propozitie si propozitii (II). Lucrarea cuprinde, de asemenea, o anexa substantiala, care se vrea a fi un instrument de lucru pentru cel interesat sa invete limba germana, necesar pentru rezolvarea unor exercitii si sistematizarea structurilor gramaticale respective.

  Lucrarea de fata poate fi folosita atat paralel cu oricare manual de gimnaziu sau de liceu, cat si independent de acesta, elevul sau adultul avand, prin cheia exercitiilor, posibilitatea de autocontrol.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Opinii clienți (1)

  Ana
  Scris în 21 februarie 2021
  Rating:

  ” excelenta cartea! am facut un an jum germana, dupa m am lasat din cauza bacului..iar acum m am reapucat. Ai tot ce iti trebuie in cartea aceasta, bine explicat !! ( si raspunsuri la final pentru fiecare exercitiu - pt a te corecta) “

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos