Produsul a fost adaugat in cos
  In jurul lumii in 60 de secunde

  - 30% Reducere

  45.50 Lei

  65.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  Limba: Romana Autor: NUSEIR NAS YASSIN, BRUCE KLUGER Editura: Lifestyle Coperta: brosata Data aparitie: 2020 Pagini: 272 Format: Fizic

  Descriere

  AVENTURA NAS DAILY— 1 000 DE ZILE . 64 DE TARI. O PLANETA MINUNATA! 

  O carte despre surprinzatoarea calatorie de 1 000 de zile a lui Nuseir Yassin, avand la baza seria video Nas Daily, cu peste 13 milioane de fani pe  Facebook.  

  In 2016, Nas a pornit intr-o calatorie de 1 000 de zile prin lume. Dar nu s-a indreptat catre obisnuitele atractii turistice, pentru ca a vrut sa cunoasca oameni reali  si sa vada locurile pe care le numesc ei „acasa“ — de la sate din Africa si mahalale din India pana la zgarie-norii din Singapore si deserturile Australiei.  In fiecare zi a calatoriei, Nas a incarcat pe Facebook cate un clip de 60 de secunde, ilustrand lucrurile uluitoare, cumplite, insufletitoare sau de-a dreptul  surprinzatoare care se petrec in lume.  

  In jurul lumii in 60 de secunde este uneori un portret izbitor al celor mai neumblate locuri din lume, alteori o explorare emotionanta a  inimii omenesti, sub forma unei colectii de povesti optimiste si fotografii uluitoare.  

  “Franchetea autorului este remarcabila, iar bucuria cu care-si asuma riscuri este contagioasa (…) Pasiunea lui autentica de a cauta cu ravna dincolo de atractiile  turistice obisnuite este irezistibila.” – KIRKUS REVIEWS  

  Nuseir „Nas“ Yassin este palestinian nascut in nordul Israelului si vorbește fluent araba,  ebraica si engleza. In 2014, a absolvit Harvard, cu diplome in economie si informatica. Dupa ce a lucrat mai putin de doi ani ca programator, a renuntat la serviciu si a pornit intr-o  calatorie care l-a dus prin toata lumea. La 5 ianuarie 2019, a incheiat Ziua 1 000 a calatoriei  Nas Daily cu peste 13 milioane de fani si 4,5 miliarde vizualizari pe Facebook. 

   

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos