Produsul a fost adaugat in cos
  Povestea cea buna

  - 20% Reducere

  743.20 Lei

  929.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-719-639-9 Autor: J.M. Coetzee, Arabella Kurtz Editura: Trei Data aparitie: Mai 2016 Pagini: 192 Format: 130 x 200

  Descriere

  Un fascinant dialog intre un laureat Nobel si o psihoterapeuta despre nevoia umana de a imagina povesti!

  Lucrand de unul singur, scriitorul este singurul responsabil pentru povestea pe care o spune. Pe de alta parte, terapeutul colaboreaza cu pacientul, ajutandu-l sa-si spuna povestea vietii. Ce fel de adevar incearca sa reveleze povestile create de pacient si terapeut: adevarul obiectiv sau cel subiectiv si schimbator al amintirilor explorate si retraite in siguranta oferita de relatia terapeutica?

  Plecand de la operele unor mari scriitori ca Dostoievski sau Cervantes sau de la importanti psihanalisti precum Freud sau Melanie Klein, dialogul pe care il poarta J.M. Coetzee si Arabella Kurtz ne ofera o intelegere profunda asupra povestilor pe care le spunem despre vietile noastre.

  J.M. Coetzee este un celebru romancier, eseist, lingvist si traducator, nascut in Africa de Sud. A fost primul autor care a primit de doua ori Booker Prize, iar in 2003 i-a fost acordat Premiul Nobel pentru Literatura.

  Arabella Kurtz este specialista in psihologie clinica si practica psihoterapie psihanalitica la Tavistock Clinic. In prezent, este profesor emerit la Universitatea din Leicester.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos