Produsul a fost adaugat in cos
  Abordari psihodinamice ale schimbarii comportamentale

  Pret special

  39.00 Lei

  29.25 Lei

  Economisesti 9.75 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 9786064007001 Gen: Psihologie Limba: Romana Subgen: Psihoterapie Autor: Fredric N. Busch Editura: Trei Coperta: Brosata Data aparitie: 2019 Pagini: 224 Colectia: Psihologie si psihoterapie Format: 16.5 X 23.5 CM

  Descriere

  Schimbarea comportamentala poate fi vizata direct in psihoterapia psihanalitica? Sau apare doar ca efect al insight-ului si constientizarii aspectelor inconstiente?
   
  In volumul de fata, bazandu-se pe dovezi clinice si argumente teoretice, Fredric N. Busch prezinta cum eforturile de schimbare a comportamentului pot fi o parte a desfasurarii terapiei psihodinamice si pot fi utilizate pentru a spori intelegerea de sine si analiza transferului. Numeroase ilustrari clinice arata modul in care aceste tehnici psihodinamice pot fi utilizate in psihoterapie pe masura ce psihoterapeutul si pacientul colaboreaza pentru a face schimbari concrete in viata pacientului. Scrisa intr-un limbaj accesibil, cartea va permite psihologilor, psihiatrilor, studentilor si tuturor celor care folosesc diferite metode terapeutice sa fie mai eficienti in cabinet.
   
  Fredric N. Busch este profesor de psihiatrie la Weill Cornell Medical College si la Columbia University Center for Psychoanalytic Training and Research din New York. A scris numeroase articole si carti despre abordarile psihodinamice ale anxietatii, panicii si depresiei.
   
  ,,Elucidarea conflictelor inconstiente si o relatie terapeutica productiva pot contribui la schimbarea comportamentului, insa pacientii (si oamenii in general) adesea cer interventii suplimentare pentru schimbarea comportamentelor. Intr‑adevar, comportamentul se dovedeste adesea destul de rezistent la schimbare, deoarece multi factori contribuie la persistenta tiparelor automate sau obisnuite. ''- Fredric N. Busch

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos