Produsul a fost adaugat in cos
  Dulcea eliberare

  39.90 Lei

  15.96 Lei

  Economisesti 23.94 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 9786064005397 Autor: Jamie McGuire Editura: Trei Pagini: 352 Format: Fizic

  Descriere

  Dulcea Eliberare - Al doilea volum din seria Frații Maddox

  De la autoarea bestsellerurilor Iubirea doare, Șoapte de iubire, Dulcea uitare, Fericirea mea ești tu și Fericirea începe azi


  Liis Lindy este agent FBI. Ca să se dedice total meseriei sale, cere să fie transferată din Chicago la San Diego. Visează la promovări și laude pentru soluționarea cazurilor aparent imposibile.
  Agentul special Thomas Maddox este arogant, neiertător și crud. Vânează cei mai mari infractori din lume. Dar, deși a salvat multe vieți, nu poate face nimic pentru Travis, fratele său mai mic, învinuit pentru un incendiu cu zeci de victime. Thomas are o singură soluție: poate să-l recruteze pe Travis în FBI, pentru că acesta are niște conexiuni în lumea mafiei.
  Așadar, merge să-i dea vestea însoțit de Liis – pare alegerea perfectă pentru a poza într-un cuplu fericit. Doar că la finalul misiunii, ei ajung să se întrebe dacă nu cumva jocul lor s-a transformat în ceva serios…
  Intră în lumea întunecată a enigmaticului Thomas Maddox și află cât de frumoasă poate fi viața atunci când nu ești prima iubire, ci ultima.

  „Seria Frații Maddox e sexy, plină de surprize și creează dependență – întocmai ca frații Maddox." Kami Garcia, autoarea seriilor Beautiful Creatures și Dangerous Creatures

  „Amestecul perfect de senzualitate, adrenalină și tandrețe." - Mia Sheridan, autoarea bestsellerului Archer’s Voice

  „Aventura alertă și încărcată de erotism a două suflete pereche rănite. Dacă această aventură e condusă de unul dintre frații Maddox, iar totul se desfășoară în lumea palpitantă a FBI-ului, atunci efectul e irezistibil." - Penelope Ward, autoarea bestsellerului Stepbrother Dearest

  Jamie McGuire a urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma și Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diplomă în radiologie. Este autoarea trilogiei Providence și a seriilor de mare succes Beautiful și Frații Maddox.

  De aceeași autoare, la Editura Trei, au apărut: Iubirea doare, Șoapte de iubire, Dulcea uitare, Fericirea mea ești tu și Fericirea începe azi. 

  Dulcea uitare, primul volum din seria Frații Maddox, a debutat direct pe locul 1 pe lista de bestselleruri New York Times.

  Fericirea mea ești tu (Walking Disaster) a debutat, de asemenea, direct pe locul 1 în listele de
  bestselleruri New York Times, USA Today și Wall Street Journal.

  Noutati

  40.50 Lei

  49.50 Lei

  62.10 Lei

  49.50 Lei

  26.10 Lei

  50.00 Lei

  67.41 Lei

  37.90 Lei

  50.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  27.30 Lei

  19.60 Lei

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos