Produsul a fost adaugat in cos
  Rosy & John

  29.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-719-898-0 Autor: Pierre Lemaitre Editura: Trei Pagini: 144 Format: 130 x 200 mm

  Descriere

  Jean Garnier nu mai are nimic de pierdut: mama sa e la închisoare, iubita sa a murit într-un accident, iar el a rămas fără slujbă. 
  Ca să-și strige disperarea către lumea întreagă, Jean pune la cale un plan malefic. 
  Șapte dispozitive explozive, ascunse în diverse locuri din Paris, sunt programate să explodeze câte unul la 24 de ore. 
  După ce prima bombă explodează, Jean se predă poliției, cu o singură pretenție: autoritățile îi eliberează mama sau exploziile vor continua. 
  Comisarul-șef Camille Verhoeven se află în fața celei mai importante dileme din cariera sa: este Jean Garnier o amenințare serioasă sau doar un individ care se dă în spectacol? 
  Însă fiecare minut care trece poate costa sute de vieți.

  "Ideea cărții mi-a venit într-o noapte, când în fața mea se căsca un trotuar distrus. Autorii de romane polițiste sunt tot timpul atenți la astfel de lucruri. Imaginea acelui hău mi-a dat ideea pentru cadrul romanului." - Pierre Lemaitre 

  "Rosy & John reia temele care îl preocupă pe Lemaitre: fragilitatea democrațiilor, mecanismul sinistru și absurd al violenței, neputința oamenilor în fața nebuniei unui individ disperat." - liternaute.com

  Pierre Lemaitre s-a dedicat scrisului după o lungă carieră ca profesor de literatură. Romanele sale noir au mare succes de public şi de critică, și au fost distinse cu numeroase premii: Travail soigné (Irène) – Prix Cognac 2006, Robe de marié (Meilleur Polar Francophone 2009), Cadres noirs (Prix Le Point du Polar européen 2010). La revedere acolo sus (Editura Trei, 2014) i-a adus Premiul Goncourt în 2013 și va fi ecranizat în 2017. 
  La Editura Trei au apărut toate cele trei romane din seria Verhoeven: Irène, Alex (International Dagger Award 2013) și Camille (International Dagger Award 2015). Romanele lui Pierre Lemaitre sunt traduse în peste 15 limbi și câteva dintre ele sunt în curs de ecranizare.

   

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos